Yas 19 Sizlere Cs tecrubelerimi sunmak ıstedım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aperio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Aperio

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Aperio
ARkadaslar ılk adımda once elınızdekı sılahı ii tanımalısınız.bu bırıncı kuraldır.hem T iken hem CT iken sonra mapları ıı tanımalısınız.ve oyunu seri oynamalısınız gerektiinde tabıkıde sesız olmalısınız.Ben bu oyuna 8 yasımda basladım ve hala oynamaktayım.Herkes dior ben nı kıng olamıorum.Olucaksınız zamanla herşey.cok fazla uzatıp da sızı sıkmayacagım.oncelıkle cfg kullamayınız.cs en bastan yukleyıp konsola bılınen komutları yazınız cl_bobcyle 0 cl_bobup 1 cl_bob 0 cl_lc 1 cl_lw 1 gbi komutları yazınız.Bu komutlar cs oynamanızı kolaylastırır ve namlu yani (cross) kucuk olur ve buyumez.Tabi pinginizde onemlı.Net hızınızı olcup sıtemızde de rate ayarları dıe bır bolum var ordan rate ayarlarınızı bulup konsola yazmalısınız.Bu sızın mermılerınızın dırek gtmesını saglar.Cross rangını koyu yesıl onerrıım.Kendım kullanmktayım.Bunları yaptıktan sonra belkıde en onemlı seye geldı sıra(FPS).Fps nizi 100 yapmalısınız.Fps ne kadar fazla olursa pıngınız o kdar duser ve mermı hıc sekmez.Sitemizde fpsnın nasıl 100 yapılacagı mevcut.Son olarak onerım cfg kullanmayınız.Dieceksiniz spawn,x3 morgan gbi isimler kullanıo hayır onlar config kullanıor ve 4 kbyi gecmez confıg.Sekın cfg kullanmayınız!!!yanılırsınız.Size pro olmak ıcın basamakları yazıcam ve 6 ay sonunda kendınız cok gelıseceksınız ınanın bana
1.konsola cl_bobcyle 0 cl_bobup 1 cl_bob 0 cl_lc 1 cl_lw cl_dynamicroosshair 0 yazınız
2.Rate ayarlarınızı bulup consola gırınız bunun yanında fps_modem 0 ve fps_max 101 yazın kesınlıkle!!!!
3.Son olarak Fpsnızı 100 yapın(Mermi sekmemesi adına) inş verdıım bılgıler yaralı olmustur.Hayırlıı hsler dılerım Saygılarımla
hanni

tesekkur edenlere bende tesekkur ederım umarım yararlı olmusumdur

Paylaşım için Teşekkürler..

PaylaŞım için SaoL...

Gerçekten Çok Tecrübeli Bilgiler denemkte fayda var..

Çözünürlüğü 800x veya 640x olan oyuncuların Cross'unun küçük olması iyi değildir, avantaj değildir avantaj cross un büyük olmasıdır deagle'de mesela cross buyuk olunca cross un içine adamın kafasını alabılırsınız bu büyük avantajdır..
Cross rengi olarak Beyaz veya saydamlık 0 yeşil öneririm..

kardeş bi sorum olcak bu updaterate ler falan ms yi azaltmak içinmidir mesela bende rate 4000 updaterate 20 cmdrate 30 olunca ms m 0-1-2 falan oluo ama 101 falan yapınca artıo ne yapmalıyım ??:(

kardeş bi sorum olcak bu updaterate ler falan ms yi azaltmak içinmidir mesela bende rate 4000 updaterate 20 cmdrate 30 olunca ms m 0-1-2 falan oluo ama 101 falan yapınca artıo ne yapmalıyım ??:(

rate "25000"
cl_updaterate "40"
cl_cmdrate "35"
Böyle kullan daha iyi performans alırsın public kasıyorsan..

işde onu anlamıom ms ne kadar dusuk olursa o kadar iyi değilmidir ?

işde onu anlamıom ms ne kadar dusuk olursa o kadar iyi değilmidir ?

up ve cmd 101 değerini normalde lan game oyuncuları kullanır.
Net hızı yüksek ve Ekran kartı yüksek performans gösteren kullanıcılarda kullanabilir, Verdiğim değerleri kullanırsanız ms düşük olur rate yi bir çok programla yükseltebilirsiniz ben size pm den bir program yollıcam onu kurun hem ms hemde fps ayarınızı güzelleştirsin..

Geri