Yaş büyütük askerliğe gitmek mümkün mü ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SANCHEZZZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

SANCHEZZZ

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
SANCHEZZZ
ben 18 yaşındayım kasımın 13ünde 19a giricem fakat yaşımı büyütüp askere gitmek istiyorum bu mümkünmüdür ? bilenler varsa yardımcı olabilirler mi?

konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın neresi olduğunu bulamadım

heralde öyle bişey var çünki abimin askerliğini yaptığı sırada aynı şekilde birisi yaş büyültüp gitmişti ama biraz araştırmak gerek somut bir bilgi almak için.

heralde öyle bişey var çünki abimin askerliğini yaptığı sırada aynı şekilde birisi yaş büyültüp gitmişti ama biraz araştırmak gerek somut bir bilgi almak için.
Hastanede doğduysan reddedilirmiş araştırdımda bi yolu olması gerekir illa ki

anl öle bişey mümkün değil emniyet kurumlarında mahkeme kararıyla değiştirilmeden önceki yaşın göz önünde bulundurulur . dediğin gibi bir şey olsa misal pomem veya muvazzaf subaylık yaş sınırı 28 diyelim adam yaşını küçültür gidip girer yani anlıyacağın büyültme - küçültme söz konusu değil .

anl öle bişey mümkün değil emniyet kurumlarında mahkeme kararıyla değiştirilmeden önceki yaşın göz önünde bulundurulur . dediğin gibi bir şey olsa misal pomem veya muvazzaf subaylık yaş sınırı 28 diyelim adam yaşını küçültür gidip girer yani anlıyacağın büyültme - küçültme söz konusu değil .
hmm eyvallah aykutum bilgilendirdiğin için

ben 18 yaşındayım kasımın 13ünde 19a giricem fakat yaşımı büyütüp askere gitmek istiyorum bu mümkünmüdür ? bilenler varsa yardımcı olabilirler mi?

konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın neresi olduğunu bulamadım

Askere gitmek istiyorsan öncelikle babanı mahkemeye dava edeceksin " yaş yanlışlığı için " daha sonra mahkemece hastaneye gönderilirsin ve kemik değerlerin ölçülerek gerçek yaşın tespit edilir eğer gerçekten şuan ki fiziki yapınla askerliğin gerektirdiği yaşta isen askere gitmende bir problem yok , eğer normal yaşın çıkarsa büyütemez ve askere gidemezsin .

Yanlış bilgiler verilmiş , yaş büyütmek var yaş küçültmek yok sadece .

Askere gitmek istiyorsan öncelikle babanı mahkemeye dava edeceksin " yaş yanlışlığı için " daha sonra mahkemece hastaneye gönderilirsin ve kemik değerlerin ölçülerek gerçek yaşın tespit edilir eğer gerçekten şuan ki fiziki yapınla askerliğin gerektirdiği yaşta isen askere gitmende bir problem yok , eğer normal yaşın çıkarsa büyütemez ve askere gidemezsin .

Yanlış bilgiler verilmiş , yaş büyütmek var yaş küçültmek yok sadece .
Bazılarıda diyor eğer hastanede doğduysan yaş büyültemezsin diye iyice kafam karıştı bilgilendirme için teşekkür ederim

Sen en iyisi yaşın gelince git böyle şeyler'lede kafanı yorma ben şuan 19 yaşındayım 1 sene daha bekleyip tam 20 olunca zaten hazır asker oluyosun bir kaç ay daha bekledin mi sonra vatan görevine 50 kere çağırsalar 50 kere giderim yani sonuçta her türkün üzerine vazife olan bir şeydir gitmeyenleri zaten adam yerine koymazlar.

Geri