Yeni Aldığım Mousenin Zevkine Yapılmış Cfg A4.CFG |BOMB| 4alternatif!...->>

0
EXE RANK

cem_1980

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
cem_1980
saol kardeş deniyelim

# Speed Ayarlarını Kısıp Awmde Daha Hızlı Zoom-Shoot Sağlandı.
# Gamma Ayarı Uygundur Göz Almaz & Yormaz. (OYUNDAYKEN CFG EXECLERSENİZ FAYDASINI GÖRÜRSÜNÜZ)
# END Tuşuna Basarak Retry Ve Gamma Yükseltme Ayarı Verildi. (ADAM SİZE BIÇAK ATICAKKEN ENDE BASIVERİN:D) , (GAMMA AZ GELİRSE BASARAK ÇOĞALTIRSINIZ)
# Bir Şey Farkettim Bu Speed Ayarlarını Kısınca Gerçekten Mermiler Sekmeden Gidiyor Ve Oyundaki Zoom-Shoot Kolaylaşıyor (İNANMAYAN ARTIRIP DENER) Özellikle Soclda Awmde Speed Ayarı Yüzünden Çok Sorun Yaşanıyordu.
# Mükemmel Bir Rate.
# K= T İsen Keleş,Bombalar,Çelik Yelek Alır ; Ct İsen Colt,Kit,Çelik Yelek,Bombalar Alır
# V= Deagle Alır + BOMBALAR ÇELİK YELEK (CT İSENİZ KİTDE ALIR)
# X= AWM alır +Bombalar Çelik Yelek ( Ct İsen Kit De Alır)
# Aliasların Bazıları Geçiyor AWM ZOOM KAYMASI GİBİ (DÜŞÜK KORUMALI SERVERLARDA)
# ALT TUŞU HİÇ DİREK ELİNE BIÇAK ÇEKER + BOMB ÇÖZME + SALDIRI TUŞUDUR (EK PAKET)
# MOUSENİZ ÇOK FONKSİYONLUYSA - Mouse4 Basılı Tutuğunuzda Sola Döner - Mouse5 İse Sağa.
# Sallamak Gibi Gelicek Ama 2 CFG İLE KARŞILAŞTIRDIM EDİT BOTTA BU CFGDE DAHA ÇOK DAMAGE GİDİYOR.(Anlayamadım Valla Harbi Damage Daha Çok)
# Capslock & V STOPSOUND (Ses Kasmak İsteyenlere)
# Mouse3 Voice(Mic Konuşma)
# Mermi Sekmediğine Göre Yok Aim,Omega,Full Hs YAZMAMA GEREK YOK.
1640.jpg

KULAĞINIZA KÜPE OLSUN~~~~~~~~~~~~~~~~Okuduğum Kitaptan Bir Kaç Bölüm...
MERMİ SEKMİYOR HERŞEY SİZE KALMIŞ BU BULABİLECEĞİNİZ EN İYİ CFG-RC ARTIK BUNLADA OYNAYAMIYORSANIZ BENCE BİRAZ KUSURU KENDİNİZDE ARAYIN
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.YENİLE YENİLE YENMEYİ ÖĞREN. YENE YENE YENİLENE ÖĞRETMEYİ ÖĞREN.

.Dümdüz Yolda Sonuna Kadar İlerlemek Başarı Değildir.Başarılı Olucaksan Dümdüz Yolda Değil Engelli Yolda Engelleri YILMADAN-AZMİNLE Geç. "
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cs Bilek Oyunu Olsaydı Halterciler Kjng Olurdu:) Tamamen Taktik Oyunudur CFG HİLE DEĞİLDİR SADECE AYARDIR
LİNKLER :

Hotfile.com: One click file hosting: A4CFG.rar
http://rapidshare.com/files/433608333/A4CFG.rar
A4CFG.rar ... at ul.to - Free File ..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

Bu (CFG&RC) YENİ ALDIĞIM MOUSENİN ZEVKİNE KODLANMIŞTIR :D HAYRINI GÖR

TEŞEKKÜR ETMEDEN İNDİRMEYİNİZ....

SaoL Kardeşim Gerçekten Çok GüzeL Açıklamışsın Hemen Deniyorum Cfgni...

PayLasım için Ty.. denieceim

Teşekkürler Ganga :D

Yürübee Semihh :D

Komedi La Oku benii :D

okuduğun kitap cok gzLmişş (: sözler fln

My.cfg den sonRa eN gzL Cfg oLacağına İnanıyoRum
Belkide En iyisidir ??

YENİLE YENİLE YENMEYİ ÖĞREN valla tam benLik (:

Başarılı Olucaksan Dümdüz Yolda Değil Engelli Yolda Engelleri YILMADAN-AZMİNLE Geç.!

azimLiyim :) engelli yoLdamıyım bilmiom ama xd

teşekkürler benim canım abim

butonada bastm (:

yha o tanı benı fln onLarı nasıl yapıosun semıh kardesım

eline saqlık

Paylaşım İçin Saol.

deneyelim sağol.

bi guncelliyim :D

Yorumlar İçin Teşekkürler

Geri