Yeni cfg cfg Atmayın bilmeyenler otamatık !

0
EXE RANK

R_#_Z_O_R

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.umutcano-murat.tr.gg
R_#_Z_O_R
Cfg Otamtik Kurar Sadece Yapmanız Gereken Konsolu açıp g.cfg yazıp Servere gireceksiniz bu kadar
Cfg Otamtik Kurar Sadece Yapmanız Gereken Konsolu açıp g.cfg yazıp Servere gireceksiniz bu kadar

Link :
Dosya.tc - Ücretsiz, Hizli ve Kolay Dosya Paylasimi
Link : Dosya.tc - Ücretsiz, Hizli ve Kolay Dosya Paylasimi

BeyLer indirmeyin exe.nin içine trojen gömmüş ban lütfen !

trojen ne la ?

iftira atma lütfen arkadasım indirmeden :@

Exe koymuşsun otomatik diyosun ama konsola gir g.cfg yaz diyosun hala amacın ne ? Zaten otomatik olmasada her cfg o şekiLde giriLiyor !

banned Trojen :@

CFG atmayı bilmeyenler mi ? Onu bilmeyen camdan baş aşağı bıraksın bi zahmet kendini

Kendini akıllı sanan bir arkadaşımız daha çıktı.

Canım ciğerim bu numaralar tarih oldu tarih, şimdi hack yapacaksan hackleyeceğin adamın evine gideceksin kapısına bir tekme koyup kıracaksın sonra bilgisayar kasasını camdan aşağı atacaksın al sana hack.

Uğraşma böyle işlerle zararlı çıkan sen olursun mahkeme yolu var bunlara. Biri indirdi virüsü geçirdin msn facebook twitter şifrelerini aldın eline ne geçecek? Gidip mahkemeye suç duyurusunda bulunduğu zaman senin boyunu aşacak tazminatı geçirirler üstünede 3 yıl hapis...

Şu gencecik yaşımda düştüm pamus damlarına diye feryad edersin artık...

Tek kelımeyle yasından buyuk ıslere bulasma yapma yazık edersın kendıne sana bır tafsıye krdesım bunlar bos ıs ugrasma ne var gıt csnı oyna burda herkes cfgnın nere atıldıgını bılıor zatn cs oynuyaların hepsı bılmeyenmı kaldı onun ıcın hack mack ugrasma yoluna bak bos bunlar benı dınle
burcx dedıgı gıbı mahkemelık olursun basın yanar buyuk ıslerlen ugrasma bunları bırak bak bunları dınle yazdıklarımı sonra gelıp tşk edersın belkı o anlayısın varsa krdes Hack mack salla !

la ne numarısı ya inidirn g.rc yazın yada inidirten sonra mausenıu sag tıklayıp winrar ile açın :@ yalan dolan degil :@

Miller ıcıne atmaı bılmıomu aynı sey gene otomatıkacılmıor cokmu zor cstrıkenın ıcne at gır konsola cfgnın ısmını yaz bunlar bos ıs !

binleyenler çok kardesım internet kaflere git bi :@ + yalan söleyip birisini banlamak ayıp bişe dedıgım gıbı konsoal g.rc yazın yada kendın yapmak istiosan inidirn g.exe sag tıklayıp winrar ile aç :@ bu arada iyiki yağmısız exe :@

Lan katkısız turkojan ergeni, sen milleti saf zannediyosun sen onlardanda safsın. Kim inanır .exe li cfg ye salak.

exe sadece otomatık atıyor deneyenler varsa sölesin yani otomatık dosyayı koplayıyor ben winrar ile yaptım admın kardes denemedn cevap yazmasınlar

Canlar arkadaşın üstüne fazla gitmeyin, konu başlığını tam olarak yazamadığından bizler yanlış anlamışız.

.exe uzantısı içindeki .rc uzantısını Half-Life > Cstrike'ın içine otomatik gönderiyor. Herhangi virüs sorunu yok merak etmeyin.

Gözüm sende biraz daha mantıklı başlıklarla konu aç. Öyle bir yazmışsın ki başlığı anlamak mümkün değil. Ani tavrımız için kusura bakma bu forumda çok olaylar oldu böyle o yüzden bu tepki.

Tekrar kusura bakma.

önemli degil kardes canın saglığı anlatamdım ya yarım saatir

Baslık Doqru Acarsın umarım bundan sonra ben denemedım cunku Trojan var dedıler nese k.b ama yardım bende ! ...

önemli değil kardes canın sağlığı

Geri