Yeni Rütbe atlayanlar ve rütbeleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Öncelikle deneme-mod olup moderatörlüğe yükselen arkadaşları tebrik ederim.

Co-Admin

Method

-k1nq`L![o]N t|K

Süper-Moderatör

-єqz0т`к ~ρєρє``

aLMeRia `

GaPoW#

RahatS!z* <Dg>

Moderatörler

BycApde

Insomni[A]~

OttoMaNs* reiz

~AAHHMMEEDD``

~RojwArez.`

¢єтιη

Herkese görevlerinde başarılar.

herkese hayırlı olsun darısı başımıza :) ...

tebrikler konuda ismi olmayanlar mod olamadımı yoksa deneme mod olarak devammı ?

Tüm arkadaşlara hayırlı olsun herşey Netbilgin için ...

herkese başarılar.

hayirli olsun darisi bizede olur inş

Tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Yeni görevlerimizde hepimize başarılar. Bizi bu göreve layık görenlere de teşekkürlerimi sunarım.

Saygılar.

hadı bakalm hayrlı olsn.

bir zamanlar co admindim şimdi bir üyeyim :( neden bilmiyorum ama üzüldüm şimdi

Herkese Başarılar.

Bende tekrar aranızdayım :) Eski Görevime geri döndüm.Hayırlısıyla eskisi gibi devam edeceğiz.

~`Dynac|`x:

Berk Sen Modluğu felan hakediyosunda çok değiştin be kardeşim.Eski Saygın kimseye kalmadı.Hatırla ilk zamanları sen benim clandaydın o zaman ki bana yaptığın muamele ile şimdiki bana yaptığın muamele aynı mı ?Eskisi Gibi ol..Özlettirdin eski hallerini.

herkese hayırlı olsun.

berk sen herşeye layıksın kardeşim. :)

Cs hayatım ve internet hayatım bu sitede başladı.Bu forumun bana emeği çok o kesin.Fakat görüş ayrılıkları buna sebep oldu.Kimse bu forumda illegal paylaşım,hile paylaşılmasını istemiyordu.CFG başladım şu an wallhack gh0s7 vs tarzı hilelerin a dan b ye herşeyini biliyorum.Bu da bir başarı fakat temiz bir oyundan daha iyi olamaz.Pişman değilim fakat bu forumdan uzak kaldığım için kendimi artık alt seviyelerde gördüğüm için bir an garibime gitti.Burç alyx gibi yerlerimizi başkalarına bıraktık.Sürekli devam eden kuşaklar gibi.Netbilginin emeği ödenmez.Beni kim ne kadar bildiyse burdan bildi.Eskiden isabetli yararlı konular açan yetki alırken şimdi konu açan yetki alıyor.Bu da yönetimin taktiri bir şey diyemem.Bazı şeyler insanı değiştirip özünden alı koyabiliyor.Bu forumdaki yerim unutulsa da her zaman netbilgini için varım.Geldiğim yeri unutmam.Yetkili arkadaşlara başarılar diliyorum.

Herkese başarılar..

Hayırlı Olsun. :)

Herkese Başarılar.

Herkese hayırlı olsun arkadaşlar.

Herkese hayırlı olsun.

pro modlar yazılmamış herkese yeni görevinde başarılar ve şans dilerim

Rütbe atlayanlar yazıldı.

Hayırlı olsun. Yeni görevlerinde arkadaşlara başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri