[YENİ] Tnqht.cfg >> No aLias >> FuLL HS >> Socl Geçer >> Ss'Li...!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kyodou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Kyodou

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.matraxclan.tr.gg
Kyodou
SeLam arkadaşLar... Bu cFq Nb'de payLaştığım ikinci cfg'm... Çok iddaaLıyım, başka cfg aramanıza gerek kaLmayacak, içinde sxe'nin engeLLediği hiçbir komut yok... Sizden ricam payLaşan aLıntı yazsın, sürekLi komut deniyorum. Biraz aceLeye geldi çünkü daha öncede iddaaLı konuştum. BişeyLer payLaşmam gerekiyodu. Emeğe saygı gösterirseniz devamı geLir.. Hepinizi seviyorum, muck :D

NeLer Var?
İçinde hepsi yazıyor, yormayın beni... :D

NeLer Yok?
* Alias Yok
* %99999 Hs Yok :D
* Saçmasapan, komut diye konulan ingiLizce yazıLar yok :D

Teşekkür Butonuna Basmadan Linkleri Göremezsiniz

[U][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COL...nkleri Göremezsiniz[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U]

[U][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COL...nkleri Göremezsiniz[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U]

RaR PaSs : netbilgini.net

Son oLarak Az Önce Bu Cfg'yLe Kastıqım Fraqı koydum ve tabiki çok daha iyisi yapılabilir;

[IMG]http://ressim.net/s/upload/18c8b91f.jpg[/IMG]

Teşekkür Ama Sw De adam Yoq

:D:D dostum ben buraya frag başlıklı konu açmadım, çok iyi fragda yazmadım, okumadınmı yazdıqımı, foruma cfg koycam die koymadan hemen önce kastım ss koydum. Bi cfg koycam die saatlerce frag kasıp 50-0 yapacak halim yok... resimde bile işaretledim saati çalışılmış bişey deildi. Girdim kastım çıktım cfg yi koydum sadece :D

Teşekkürler :) Denedim güzel cfg.

tesekkrler

image.png

Teşekkürler..

[quote="α$†øπι$hιπφ.` <ωøøω> `` †|]Teşekkürler..[/QUOTE]
eyw...

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri