~>YoĞun İsTeK Üzerine CaspeR` Cs'de uM`jeTn1k` Orj Cfg DeNe Ve FaRKı GöR<~

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yasar_95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cfg yi Beğendinizmi ?

• Evet çok beğendim.

Oy: 23 54.8%
  • Hayır

Oy: 19 45.2%

• Kullanılan toplam oy
    42
2
EXE RANK

yasar_95

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
yasar_95
Öncelikle kendimi tanıtıyım beyler ben Yaşar Nb' de nickim üye olurken ne koyuyum diye düşünüyordum pc nin markasını koyuyum dedim bu yüzden CaspeR` Cs'de nickim uM`jeTn1k` daha önceden gören olmamıstır nick yenidir.Önceki nickler fisekti :) Cs'2 de takılıyorum.Söylemek istediklerim bu kadar.Yoğun istek üzerine Kendi kullandığım cfg yi paylaşıyorum umarım beğenirsiniz.Özelliklerini söylemeye gerek yok deneyin kendiniz görüceksiniz zaten farkı.

Cfg` de T tuşuna basarsanız hg,deagle,o2 alır.
Cfg yi cstrike`nin içine attıktan sonra cs ye giriniz ve consola exec uM`jeTn1k`.cfg yazarak cfgyi aktif hale getirirsiniz.
Son olarakta Oyuna girdikten sonra "c" tuşuna basınız.

Buyrun LinkLer Aşağıda:

Linki Görmek İçin [SIZE=6][COLOR=red]TEŞEKKÜR ET[/COLOR][/SIZE] Butonuna Basınız.

Linki Görmek İçin [SIZE=6][COLOR=red]TEŞEKKÜR ET[/COLOR][/SIZE] Butonuna Basınız.

[COLOR=red]Linki Görmek İçin [/COLO...COLOR][/SIZE] [COLOR=red]Unutmayınız.[/COLOR]

Yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar deneyenler beğenip beğenmediğini yazarsa sevinirim.

Teşekkürler ;)

payLasım ıcın tesekurler saoL br0

şu link gizlemeyi nasıl yapıonuz yha link gormek ıcın ty butonuna bas dıo ya ? nsıl yaopıonuz

Paylaşım İçin TeşekkürLer.

Kanka cfgyi falan boşkoy da avatar fenaaa :D

eyw sağolasın.

şu link gizlemeyi nasıl yapıonuz yha link gormek ıcın ty butonuna bas dıo ya ? nsıl yaopıonuz
cfg nin içinde msn'm var ekle öğretiriz :)
önemli değil kardesim.
Paylaşım İçin TeşekkürLer.

eyw sağolasın. Tabi ne sandın avatarı :D
Kanka cfgyi falan boşkoy da avatar fenaaa :D
tabi kanka ne sandin avatari ben yaptım :D

Yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar :)

saoL kardes .

Öyle birşey yok ya! Kendilerini zeki zanneden insanlar Link'in yazısını değiştiriyor. Yoksa yorum yapmadanda indirebilirsiniz :)

İndiren arkadaşlar yorum yazarsanız sevinirim.

saolasın bilader

Cfg Denedim Güsel Deqil Ping Cikip Duruo

TeşekkürLér

Paylaşım için Tesekürler.

Geri