2
EXE RANK
yasar_95
Fexe Kullanıcısı
Öncelikle kendimi tanıtıyım beyler ben Yaşar Nb' de nickim üye olurken ne koyuyum diye düşünüyordum pc nin markasını koyuyum dedim bu yüzden CaspeR` Cs'de nickim uM`jeTn1k` daha önceden gören olmamıstır nick yenidir.Önceki nickler fisekti
Cs'2 de takılıyorum.Söylemek istediklerim bu kadar.Yoğun istek üzerine Kendi kullandığım cfg yi paylaşıyorum umarım beğenirsiniz.Özelliklerini söylemeye gerek yok deneyin kendiniz görüceksiniz zaten farkı.
Cfg` de T tuşuna basarsanız hg,deagle,o2 alır.
Cfg yi cstrike`nin içine attıktan sonra cs ye giriniz ve consola exec uM`jeTn1k`.cfg yazarak cfgyi aktif hale getirirsiniz.
Son olarakta Oyuna girdikten sonra "c" tuşuna basınız.
Buyrun LinkLer Aşağıda:
Linki Görmek İçin [SIZE=6][COLOR=red]TEŞEKKÜR ET[/COLOR][/SIZE] Butonuna Basınız.
Linki Görmek İçin [SIZE=6][COLOR=red]TEŞEKKÜR ET[/COLOR][/SIZE] Butonuna Basınız.
[COLOR=red]Linki Görmek İçin [/COLO...COLOR][/SIZE] [COLOR=red]Unutmayınız.[/COLOR]
Yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar deneyenler beğenip beğenmediğini yazarsa sevinirim.

Cfg` de T tuşuna basarsanız hg,deagle,o2 alır.
Cfg yi cstrike`nin içine attıktan sonra cs ye giriniz ve consola exec uM`jeTn1k`.cfg yazarak cfgyi aktif hale getirirsiniz.
Son olarakta Oyuna girdikten sonra "c" tuşuna basınız.
Buyrun LinkLer Aşağıda:
[COLOR=red]Linki Görmek İçin [/COLO...COLOR][/SIZE] [COLOR=red]Unutmayınız.[/COLOR]
Yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar deneyenler beğenip beğenmediğini yazarsa sevinirim.