Yok Böyle Bir Şey Yha Şimdide "-quALity shAdow`s # " Siz Buna Oyun Mu Diorsunuz.. :@

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nasonex97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

nasonex97

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
nasonex97
Burda paylaşman mı gerekıyo herseyi ?

Biri sana aim-wall dediğinde kendini king sandın heralde

bende vardım izledm seni direk kafaya kitlio crosun+paso duvar çalışıodun :)

Burda paylaşman mı gerekıyo herseyi ?

Biri sana aim-wall dediğinde kendini king sandın heralde

Ben Kendimi King Sandığımdan Paylaşmadım Bu ss'yi Diğer Adminlere Ders Olsun Die Paylaştım.Böyle Adminlere Sesleniyorum: Oyunun İİce ...unu Çıkardınız. Bi Rahatla Oyun Oynattırmıyorsunuz. Aynı Şeyi Sizlere Yapsalar Etmediğinizi Bırakmassınız Ama.!! :@

bende vardım izledm seni direk kafaya kitlio crosun+paso duvar çalışıodun :)

Kardeş Beni Bilen Biliyor. Sen İstediğini Söyle, Bi Kere bnm waLL'a FaLan işim oLmaz. Zaten Haftada Bir Veya İki Gün Cs'ye giriyorum. Ondada waLL'a falan uğraşamam. İsterseniz Çağırın Coast+ Aykut'u Gelsin Kendisi Baksın Pc'me..

Kİng sanmakla alakasi yok adam mİlletn ne kadar rezİl oldugunu anlatior bunlari bn az aglatmadm (: Hll kardŞm mİlletİ ortaya cikar kmn ne oldgunu (:

Kİng sanmakla alakasi yok adam mİlletn ne kadar rezİl oldugunu anlatior bunlari bn az aglatmadm (: Hll kardŞm mİlletİ ortaya cikar kmn ne oldgunu (:

Teşekkürler Kardeşim Benim Anlatmak İstediğimi Çok Güzel Özetlemişsin.. Beni Desteklediğin İçin Teşekkürler...

Tamam kralsın.

Hala kralsın dior ya. Kafayı yicem.:cursing: Ya benim anlatmak istediğim şey bu deil anlamıormusunuz kardeşim.

Herkez tutturmus kralsın kingsin bnm bunlarla bi alakam yok.!! Dahada anlamıyorsanız ben napiim. :thumbdown:

kardeşim k.bakma Ama her ban yiyen kişi buraya ss koysa ohooo :S

her ban yiyen konu acsaydı ohooooooo

Tmm Arkadaşlar Bir Daha Da Böyle Bir Konu Açarsam 2 Olsun...

Adam kinik qwe qwe

Buraya konu açacağına server sahibiyle iletişime geçebilirsin :)

Büyüksün abi tmm laf yok haşlar bakın (:

bu yüzden her ban yiyen konu açsaydı buraya forum çöplük olur + ben konu canavarı olurdum :D:D

Süpersin ;D İlk Defa Ban Yemenin Şerefine'mi bu Paylaşım :P :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri