• Tüm Banlar Kaldırılmıştır Sizi Tekrardan Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız
  • Moderatör Başvurularımız Başlamıştır Sizide Aramızda Görmekten Şeref Duyarız
reseller hosting
vds sunucu
Reklam , soru ve şikayetleriniz için yonetim@forumexe.com

Keşkül

zula altın
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Squatch

, "Ne zaman hayata tutunmaya çalışsak, hep mahrem
Katılım
16 Ocak 2016
Mesajlar
2,843
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
21
Konum
Sakarya
MALZEMELER:

  • 1 su bardağı pirinç
  • 1 çay bardağı badem
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay bardağı hindistan cevizi
  • yarım çay bardağı dövülmüş antep fısıtığı
YAPILIŞI:
Pirinci bir gece önceden iyice yıkayıp ılık suda bekletin. Bademi bir cezvede kaynatıp kabuklarını soyun, daha sonra pirinci ve bademi robottan çekin. Süt,şeker ve hindistan cevizinin yarısıyla birlikte ateşe koyup koyulaşıncaya kadar devamlı olarak karıştırarak pişirip kaselere dökün kalan hindistan cevizi ile süsleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun
Bir önceki yemek tarifimiz olan KAYSEFE başlıklı yemek tarifinde kaysefe nasıl yapılır, kaysefe tarifi ve kaysefe tarifleri hakkında bilgiler verilmektedir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

#Dreamenemy

WE LIVE IN KINGDOM OF BULLSHIT
Katılım
16 Eyl 2013
Mesajlar
7,066
Tepkime puanı
0
Puanları
0
link oldugundan dolayı editlenmiştir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst