1
EXE RANK
- Web sitesi
- discord.gg
Seri ye devam #4 ;
Arka Plandan Bir Görüntü ;
Dosya Kullanımı ;
Dosyamızı aşağıdaki linkten indirdikten sonra yapıcağınız tek şey
" cstrike\gfx\shell " klasörünün içine atıp çıkan evet - hayır sorusuna evet dedikten sonra arka plan aktif hale gelmiş olucaktır.
Dosyamızı aşağıdaki linkten indirdikten sonra yapıcağınız tek şey
" cstrike\gfx\shell " klasörünün içine atıp çıkan evet - hayır sorusuna evet dedikten sonra arka plan aktif hale gelmiş olucaktır.
Download Link ;
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][CO.../COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#0000ff] [/COLOR]
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][CO.../COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#0000ff] [/COLOR]
Not ; Netbilgini.com'da sizler için çalışmaktan her zaman gurur duydum ve duymaktanda hep şeref duydum.
Emeğe saygısızlık etmeyiniz arkadaşlar seri #3 de bir kaç kötü eleştiri aldım ve şunuda söylemek gerekirse, memnun değil iseniz paylaşımlarımı keseceğim.
Arka planda edit yapmadım canım sıkkındı o yüzden direk koydum.
İyi forumlar dilerim kullanıcılarımıza.! ~
Emeğe saygısızlık etmeyiniz arkadaşlar seri #3 de bir kaç kötü eleştiri aldım ve şunuda söylemek gerekirse, memnun değil iseniz paylaşımlarımı keseceğim.
Arka planda edit yapmadım canım sıkkındı o yüzden direk koydum.
İyi forumlar dilerim kullanıcılarımıza.! ~