0ha vs [d'ps]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Hacım Ben Hltv izledim Senden Birşey oldugna emınım 1 sen a ya gıdıyorsun adam altından geliyor ses kasarak ve ses oturup adamın beklıyor neden cross yesıl kutunun ustunden dırek yanına cevırıp gelen adam vuruyorsun hanı adam gozukmuyor bırde ses kasıyor 2 b de adam pusuyor kutuların orda resmen ona baka baka gıdıyorsun pusuyorsun sonra dırek sankı ad***** elınle koymusun gıbı cıkıp vuruyorusn bunlar yeterli sanırım?

Tamam mowiemi koyuon Koyarsan koy Skimdemi Bn ne oldugumu biliom Hade qq Size laf yetistiremem :D

Ah Nadir Ah hep senin yüzünden azdı miLLet.

Tamam mowiemi koyuon Koyarsan koy Skimdemi Bn ne oldugumu biliom Hade qq Size laf yetistiremem :D

Hacım banane Kulanıyorsna Kullan Umrumda Değil Ben Sadece Söyliyorum Kullanıyorsan Babanın Paralarını Yazık Beni İlgilendirmez Ben Sadece Düşüncemi Söyledim

Andrew Kardesim 1 Ben walle para Verecek m4ll4rdan deilim 2 Hayatımda Hic kullanmadım dicem inanmıcaksın 3 Hic bisey umrumda deil Mowie felan siklemiorm.

Andrew Kardesim 1 Ben walle para Verecek m4ll4rdan deilim 2 Hayatımda Hic kullanmadım dicem inanmıcaksın 3 Hic bisey umrumda deil Mowie felan siklemiorm.

Bende Diyorum ki beni ilgilendirmez ben sana dusuncemi söyledim Her neyse

La olm Susun la Adam sadece Post kasıyo :D

Yetkili Benim Buyur Bana Söyle Millete Laf Atıcağına Kendine Bak Çok Havalısın Forumun Kralısın Gibi Davranıyorsun Senın Kaç tane konun var millete laf atıyorsun ? Çok Fazla Tartışma Yaratıyorsun Zırt Biraz Uzaklaş Temiz Hava İyi Gelir
Hadi Canım.

Tartışma Yaratan Kim Olursa Uzaklaştırılır Sorununuz Başka Yerde Çözün Konu'yu Kilitlemek İstemiyorum.

asLında yeri burası değil :S

Hüseyin bu sefer kasamamış hayret :)

asdasd :D ya mert batuhan anlamadım ama neden beni çağırmadınız xd asdasd :D 3. tekmeyi ataydım şunlara 2 kere büzdüm 3. olaydı iyiydi...

dps de büyütülecek bişi yok :) ahmet akar bi.

Bana Laf Atanların hepsini Teamiyle Bekleriz.Ben Bayramda annem ile babamdan başka kimsenin elini öpüp nadir ***ine para yatırmadım.O videoları sesli yapın yiyosa.Hepsinin açıklaması var ama oyunu bilmeyen botlara açıklama yapmak zorunda degilim.İnanmayanlar Msn'den ulaşsın ismini HLTV Proxy Yapıp Maçta Beni İzleyip record alabilirler.3D diyenlerede eywallah diyorum

Yazık Hüso yazık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri