1 Cfg için! Gir Kop :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
Al cfgnı Artık aglama :)

qweqwe Başarılr Aykut abi Sevindir Çocukları :D

bu ss yi koymandaki amac ?

ahahahah :D Lan aykt :D:D

-kajman|m`x.^

sdfesfffffffffffffffffffff fffffffffffffffs r rr rr

Ulan 1.5 için bu hallere düşmeyin diyor kendisi bilmem kaç yıldır hilesiz oyun oynayamıyor :D

Duyduğuma göre gene bırakmışsın 1.5 ' i sebeb ne ? Yoksa artık Nadir'in lisans veremicek olmasımı ? aspojdasd :lol:

Ulan 1.5 için bu hallere düşmeyin diyor kendisi bilmem kaç yıldır hilesiz oyun oynayamıyor :D

Duyduğuma göre gene bırakmışsın 1.5 ' i sebeb ne ? Yoksa artık Nadir'in lisans veremicek olmasımı ? aspojdasd :lol:

millete İftira Atacağına Oynuna Bak herkezle uğraşıyorsun Kıskançın Tekisin

bunu buraya koymanla eline bişey geçmez. kendini küçültürsün . gL.

millete İftira Atacağına Oynuna Bak herkezle uğraşıyorsun Kıskançın Tekisin

Hey Allah'ın hanzosu dağdan inme .. neyse :D Ben 1.5 i bıraktım neyini kıskanacam ben verder veremem amaaan bremen :D Âge
14 Pff kimlerle muhattabım ben laaa :laugh:

adam doğru söylüyor kabul edin adam hile ...

Hey Allah'ın hanzosu dağdan inme .. neyse :D Ben 1.5 i bıraktım neyini kıskanacam ben verder veremem amaaan bremen :D Âge

Yaşımla ne alakası var Önemli olan Doğruluk Senin gibi 18 olmuş ama Adam olamamış Milleti kıskanan adamlarla İşim olmaz milletin Konusuna yok Gh diye yazan ben değilim Herkeze sataşaıyorsan yaşına göre davran

Bide yaşım 15 :D

bırak kardesim böyle köylülerle uğraşma sen :) parası yetmemiş nadire baksana bırakmış 1.5 . Gerçi gh0s7 steam da da geçiyorr ondada açar hiç şüphem yok :thumbup1:

İnsanda kişilik olmayınca yapacak bişey yok. Millet benden isterken anasını bacısını koyuyor ortaya 1 cfg için, oysa ki güzel bir dille istese atacam ama millet artık işin ***liğinde.

kimsenin küçülmesini istemiyosan dersi msnde ver buraya koyma . ! . En fazla 10 yaşında bi cocuk o cfg isteyen kişi. Sen kaç yaşındasınki ders veriyorsun . !

[quote="By.']bırak kardesim böyle köylülerle uğraşma sen :) parası yetmemiş nadire baksana bırakmış 1.5 . Gerçi gh0s7 steam da da geçiyorr ondada açar hiç şüphem yok :thumbup1:[/QUOTE]

hehe allahım bi sen eksiktin milletin Her konusna Gh yazan Sercan Genckafe.net kinqi Cdhack cı kinq :P yüzsüz hala yorum yazıyor

Boş bir muhabbet yani çoluk cocukla muhattab oluyon berat kanki :D Bu konuyu paylasmasında kı sebebi birazcık anladım :D beni birşey zannetsinler diye birde mılletı rezıl etmekden cok hoslanıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri