1 usp 5 bomba 0 kill :) | EyLuL <Dg> | Frag gibi bişi :D Bi ql :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -EyLuL-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D:D Lafın gelişi diye söle miştir bende öle bişey yapıcam nickimi Tuba diye koyam bak
kaç kişiden sağlam cfg alıyorum :D:D:D:sneaky2:
Şuana kdr kimseden cfg istemedim !! Allah'tan baskada kimseden birşey istemem.
yaa siz nedn böylesiniz ?? uğraşmayn bnle yaa.inanan inanır inanmayan inanmaz sizle uğraşamm ben
milletten cfg istiyecek kdr aciz değilim !!!

aynen la ne kadar uzattnız isteyen inanır isteyen inanmaz qL Ver Geç uzatma !

Şuana kdr kimseden cfg istemedim !! Allah'tan baskada kimseden birşey istemem.
yaa siz nedn böylesiniz ?? uğraşmayn bnle yaa.inanan inanır inanmayan inanmaz sizle uğraşamm ben
milletten cfg istiyecek kdr aciz değilim !!!

Cfg İsteyen acis mi oluyo eylül !!!

yanlış anlaşılmasn

Paylaşım İçin Teşekkürler...

Birşey paylaşmadım ki ?

pf kardes kendını kandırmayı bırak sunun actıgı konulara bı baksana sence bı kız 3 senede csyle ılgılı bu kadar bılgı edınebılır mı hadı edındı dıyelım hıc yoktan konusmalarına bak erkek oldugunu anlarsın nese bısı demıorum ısteyen ınanır ısteyen ınanmaz ama soleyım bastan ınanmayın sonra cfg fılan ısterse karsımam asdfsdf

neden edinmesin ki ? bende cs de kızlarla oynuyorum onlar daha yazından beri oynuyor hemen hemen herşeyide biliyorlar + güzelde oynuyorlar.

hadi bu kız dielım cs nıckı Eylul avatarına foto koymus bı kız oyunda herkesın erkek olduqnu bıle bıle ne nıckını eylul koyar nede avatarına kendı fotosunu koyar

Daha iyisini bekLiyoruz :D:D

İnsallah :=)

pf kardes kendını kandırmayı bırak sunun actıgı konulara bı baksana sence bı kız 3 senede csyle ılgılı bu kadar bılgı edınebılır mı hadı edındı dıyelım hıc yoktan konusmalarına bak erkek oldugunu anlarsın nese bısı demıorum ısteyen ınanır ısteyen ınanmaz ama soleyım bastan ınanmayın sonra cfg fılan ısterse karsımam asdfsdf

O bir kız olabilir , belki de kandırıyor olabilir seni dertlermi ? Senden daha adam o kişi.Zamanında sizde cfg dileniyodunuz şimdi gelmiş konuşuyonuz burada.İsterse ister cfgyi sahibi atar ve ya atmaz cfg isteyince ezik mi olunuyor.

ben bir elde 7 adam almıstım
5 hs map deisti ilk el o1 aldım 4 kill glok 3 kill uSp

birisi ölseydi bari xDd

bAsarıLAr eyLuL qL ... :) :)

Teşekkürler

Geri