-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Virüs her wallda varda, hatalar cok ...!

`éyw Saq0L Kardes~`

Çalıştımı ?

Zararsız bir virüstür hiçbişi olmaz pcnize Nod 32 bile otomatik karantinaya atmadığı için hiç bişi olmaz :D

Tşk ederiz Çalıştı Burç sağol denedim ben =)

Beyler wall düzenlemeden geçirilip % 100 çalıştıgına emin bi hal almıştır. Buyrun deneyin Virüs yoktur...!

Vallaha çalişti yeminden çalişti helal olsun kardeşim çok teşekkürler

Patchinq hatası verdi bu Loader v kaç yükLü olması lazım :S ..

vistada çalımıyormu?

kardes actım loaderi tm oke ama hiç bişey yok hala aynı bi tusa mı basmak gerekıyo

Bakın Sakın Indırmıeyın bıLgısayarınız cokebılır banada mavi ekran qeldı ya :S

00v süper waLL değil ama sxeyi kırıyor :D .. Bunny yaPabiliyorum bunnyh4x ile :D no-recoiLde süPer çaLışıyor teşekkürler ..

Eyvallah sağol :). Pc çöktüğü falan yok çökerse format at gitder heralde ammada abarttın sende

Abartmayın Hiç Bir virüs yok tarattım paylasımın ıcın sagol kanka

bende açılıor ama wall hack fln yoq duvar arkası qöstermio

bu 1.5 inmi walı bendede açılıyor oyunu açıyom patchhxP yapıyor:S servera qiriyom hiçbişey yok normal patch mi indirmem lasım?

Evet öyle yapacaksın...!

DedikLerini yaptım zaten pek bişey yoktu. Rar'ı indirdim masaüstüne dosyaları cıkardım osrloader'i açtım . Sonra Sxe açıp oyuna girdim .
= bi tane sw'ye girdim girince 5saniye fln durdu sonra full oyunu kapattı masaüstünü gösterdi . oyundan cıktı yani ..
= Oyun açıLınca wall caLısıo gözüküo yani 5sanye duruo takım secmeden 5saniye duruo yani . swye giriosn girer girmez 5snye fln beklio hmn kapatıo oyunu..
= Bunun nedeni ne?

Yardımcı oLur musn?

DedikLerini yaptım zaten pek bişey yoktu. Rar'ı indirdim masaüstüne dosyaları cıkardım osrloader'i açtım . Sonra Sxe açıp oyuna girdim .
bi tane sw'ye girdim girince 5saniye fln durdu sonra full oyunu kapattı masaüstünü gösterdi . oyundan cıktı yani ..
Oyun açıLınca wall caLısıo gözüküo yani 5sanye duruo takım secmeden 5saniye duruo yani . swye giriosn girer girmez 5snye fln beklio hmn kapatıo oyunu..
Bunun nedeni ne?
Yardım edeR msn :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri