Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DedikLerini yaptım zaten pek bişey yoktu. Rar'ı indirdim masaüstüne dosyaları cıkardım osrloader'i açtım . Sonra Sxe açıp oyuna girdim .
= bi tane sw'ye girdim girince 5saniye fln durdu sonra full oyunu kapattı masaüstünü gösterdi . oyundan cıktı yani ..
= Oyun açıLınca wall caLısıo gözüküo yani 5sanye duruo takım secmeden 5saniye duruo yani . swye giriosn girer girmez 5snye fln beklio hmn kapatıo oyunu..
= Bunun nedeni ne?
DedikLerini yaptım zaten pek bişey yoktu. Rar'ı indirdim masaüstüne dosyaları cıkardım osrloader'i açtım . Sonra Sxe açıp oyuna girdim .
bi tane sw'ye girdim girince 5saniye fln durdu sonra full oyunu kapattı masaüstünü gösterdi . oyundan cıktı yani ..
Oyun açıLınca wall caLısıo gözüküo yani 5sanye duruo takım secmeden 5saniye duruo yani . swye giriosn girer girmez 5snye fln beklio hmn kapatıo oyunu..
Bunun nedeni ne?
Yardım edeR msn :S