16bpp cıkan 1.5 oyuncuları İçin %100 Working :D Sorun offline :) Koşş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan p0rtaL.#
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

p0rtaL.#

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
p0rtaL.#
Son sürüm sXe 7.8 ile gelen bu özellik oyundaki video ayalarınızın 16 bit oluşundan kaynaklanıyor. Altda gösterdiğim resimde video ayarlarınızdan 32 bit`i seçerseniz. 16bpp yazısı olayını ortadan kaldırırsınız. Oyundaki fps kalitesini arttırmak amaçlı yapılmış bir uygulama.

Beyler 1.5 oynuyan arkadaslar 1.6 yukluyse pc lerınde o 1.6 dakı 32 bit yaparsa cs1.5 deki yazı da kalkıyor saygılar...

sXe+16bpp.jpg

NOT = Dahada Yapamadıysanız... ;) Pes Diyorum Size :)

NOT = Başka Bir Siteden Buldum :) Beyler Lütfn :) Bir Teşekkürü Çok Görmeyin.. aLttaki Teşekkür Et Butonuna Basmayı Unutmayalım. + İyi Bir Yorum.. :)

NOT = Konu Sabitlenirse Sevinirim ..

NOT = %100 Oluyor 3 pc de Denendi.. !

1.5 icin oLuyoR mMmu ?

evet Kardeşim 1.5 İçin bu 1.6 daki 16 bir ayarı 32bit seç :d sonra çık 1.6 ' dan cs1.5 gir sorun Çözülür :)

harbiden oluyo mu ya dur bi deneyim bende var 1.6 olursa +rep

Evet oluyor yalan Borcum yok

xD peki bir sey daha dicem...

~> Yha cevdetor`waLL caLi$iyoR Mmu ? haLa ?

Denemedim :) wall kullanmam kardeşim :)

=) :D SewDim SeNi...;)

oldumu kardeş sevindim eyw. :) %100 oluyor arkadaşlar :)

evet Kardeşim 1.5 İçin bu 1.6 daki 16 bir ayarı 32bit seç :d sonra çık 1.6 ' dan cs1.5 gir sorun Çözülür :)

more kardeşim iyi güzel diyonda hadi pc de cs 1.6 yoksa o zaman ne olucak yani bu cs 1.5 için çözüm değil 1.6 kullananlar sevinsin :)

Konu kilit , sabitlenmesine sabitlenirde bu SS'teki 1.6.Sen 1.5 bölümüne açmışsın.. 1.6'ya aç orada sabitlenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri