-

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csbaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Len Baran WeLEd N kdr Eziksin La :)

Adam Cfq Master :D

kes sadece bebelac kend yas gurublarını kandır ezık bebe burda ısın yok senın poklu bebe tıpe bak ya 19 yasında coocuk hıc gormemısdım ahahahaha lan ne 16 tısı bunun yası en fazla 14 :D:D:D:D:Dadkjadakljdakldjalkda:D:D:D:enfazla ılkokul 7 8 gıder bu ezık okadarda yokdu belkı:D:D:D

[quote="sky']kes sadece bebelac kend yas gurublarını kandır ezık bebe burda ısın yok senın poklu bebe tıpe bak ya 19 yasında coocuk hıc gormemısdım ahahahaha lan ne 16 tısı bunun yası en fazla 14 :D:D:D:D:Dadkjadakljdakldjalkda:D:D:D:enfazla ılkokul 7 8 gıder bu ezık okadarda yokdu belkı:D:D:D[/QUOTE]

kralini bilcen ok ? sana kım dedi buraya yorum yap lamer ? seni bot seni ? ezik ... adm ol adam bot

Baran Adam oL Yavrum BuqrayLa Seni Mortinger Ettik Daha Konusma Bebelacccc Beyler Th4 H4tt4p Da Barandır Kes Sadece Watch Da Dier üyelikle Kandırıyor Sizi Bebelac.Baran Sen haLa Burdamısın Yuzun yokmu VeLeT Beni Konuşturma Şimdi ss Leri Koyarım Yeniden '

edit-------

konu kilitlendi gereken yapıldı.

Burası bir forum atışmanızı özelden yapın.

uLan Baran uLan Baran Bak Sana ne qosTeRcem

:D Ogrenci Andı

"Türküm, doğruyum, çalışkanım,

İlkem; küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir.Ey Büyük Atatürk!

Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.Varlığım Türk varlığına armağan olsun.Ne mutlu Türküm diyene!"

Sen herqun Bunu Soyluyorsun :D orta 1 beLki 2 :D Sen Kinq Sin Kesin qit Ödevlerini Yap :D

ya bi gıt sana qınk dıenler utansın gel ws atak hea hepsı ball yada wall xP

La bu BeBe moviesini beyeniyonuz VuruLunca Anabac1 Kfr Eden birisi PaLenin Bİrisi Hadi *** Go ..

Emeğe saygı !!

aynen anlasmısLar xd

salagi msnden sıldım bana dıo :D bugranın 3d sını ortaya cıkarayımmı barna dio cfg at nolur dio sımdı dedıne bak asdasdsa cocuklarla ugrasmam by.
aLLahın MaLı Ben Ozaman Bugrayı Tanımıyodum Bu 1 Ben ikinizede bakcaktım bu 2 Sendende Cfg FeLan İsTemedim BebeLac Konuşma

adam oynar kıskanırsınız ne ayaksınız adam oynıo emege saygı aga moviene bakarak oynarım hep :D izler ole oyuna gırrım xD

kardes sarkı ısımlerın elerdır

sarki ismiiii

baran 4 hayvan ? xD olm sen macda kasıon hıle dıolar ne alemeto l m:D cfg emız akar senoyna bakar aye ? :D akıorus qelıorus lala xD

burası atışma yeri değil. atışmanızı özelden yapın. konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri