+18 Çok güleceksiniz : )

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
satilikmi?

Genç ve güzel sekreter son günlerde iyice açik saçik giyinmeye baslamis.

Özellikle yürüdügü zaman ortaya çikan görüntü genç patronun aklini çelecek

duruma gelmis. Birgün yine bu ortam olusunca, patron kapiyi kilitlemis ve

sekretere karsisindaki koltuga oturmasini söylemis. Sekreter koltuga öyle bir

oturmus ki, genç patronun gözleri yuvasindan oynamis. Sekreterin dizlerine

ellerini koyarak sormus :

- Bu satilik mi?

Sekreter tokati indirmis ve buz gibi öfke dolu bir sesle:

- Elbette hayir. Siz beni ne saniyorsunuz?

Patron hiç istifini bozmamis :

- Eger satmayi düsünmüyorsan reklamini da yapma..***tutum***

elektirik

çoçuğun biri çok yaramazmış birgün babasının pipisini görür hemen sorar baba baba o nedir diye babasıda ayıp olmasın diye olum fiş der başka birgün annesininkini görür ane ane one der aneside olum bu piriz der yine bir gün ablasının göğüslerini görür abla abla one der ablasıda lamba der çocuk sokakda oynarken onların gercek ismlerini öğrenir bir akşam evde misafirler varken elektirikler kesilir çocuk bağırmaya başlar baba baba senin y....nı anamın a...na sokta ablamın lambası yansın diye .

temel

bİr gÜn temel yanina dursunuda alip İtalyaya gİtmİŞ temel Çok azgin bİr karadenİzlİ olduĞu İÇİn İlk Önce keraneye gİtmİŞler keranede kafasina uygun bİr kadin bulamayinca sokakta aramaya baŞlamiŞlar bİrİnİ bulup otele gİtmİŞler temel Önce ben yapacam demİŞ ve arkasina geÇmİŞ baŞlamiŞ yapmaya dursun bİr anda baĞirmaya baŞlamiŞ (yapma temel Ölecek bu Önden Çİkayİ) temel tÜh be bu erkekmİŞ ....

Temel ile Uzayli...

Temel ile uzayli cok iyi dost olmuslar.Herseyi beraber yapip heryere beraber gidiyorlarmis.Ama uzayli arada bir temelin vucuduna parmagiyla dokunup "biiip" diyormus,ama temel sesini cikarmiyormus.Bir,iki...bes derken Temel sonunda dayanamamis ve;

-Eger bir daha bana dokunup "biiip" dersen seni domaltip s....m demis.

Aradan birzaman gecmis uzayli yine temele parmak atip "biiip" deyince,temel cok sinirlenmis ve uzayliyi hemen domaltmis.Domaltmis ama ne gorsun.uzaylinin ne g... varmis ne de cinsel organi .Tabi ki cok sasirmis ve uzayliya sormus;

-ulan siz nasil iliskiye giriyorsunuz?

Uzayli: "Biiip".

kayınço

adamın birine piyangodan para çıkmış karısı 20 tane bilezik istemiş adam demiş ki bu akşam güzel muamele yaparsan alırım demiş kadın tamam demiş sabah olunca adam bilezikleri almış bunu gören baldızı bende isteri diye tutturmuş adam tamam demiş ama sakso yaparsan olur demiş baldız başlamış sakso çekmeye bir ara durmuş enişte bu yarak boka kokuyor demiş adam da demiş ki az önce kayıço motor istedi ona motor aldım demiş.....?

tas kebabı

Adamın biri geneleve gitmiş kadınla beraber olmuş. Adam kadına ben *** hastasıyım bir kerede arkadan yapayım demiş kadın kabul etmemiş. adam cebinde bulunan 100 kuruşu çıkararak başka param yok ben *** hastasıyım bu gün sikmezsem çatlar ölürüm diye yalvarmış kadına kadın yine kabul etmemiş. adam bir kere sokup çekeyim bari yoksa çatlarım demiş. kadın kendi kendine 20 kuruş için adamın altına yatıyoruz 100 kuruş fena değil bir kere sokup çekecek nasıl olsa demiş ve kabul etmiş. Adam arkadan bir kere sokup çekmiş birde ne görsün sikinin üstünde fasulye kılçığı adam feryat figan bağırmaya başlamış bu ne lan kadın demiş fasulye kılçığı çıktı. kadın istifini bozmadan ne bekilyordun 100 kuruşuda tas kebabı çıkacak değilya demiş.

kör imam

köyün birinde kör bir imam görev yapıyormuş. imam evden camiye giderken önüne geleni tutup sikiyormuş. Köylüler buna çare bulmak için imamın evi ile cami arasına bir ip bağlamışlar. İmam ipten tutarak camiye oradanda evine gidiyormuş.İmamı görenlerde ipe yaklaşmıyormuş. köyde azgın karının biri camideki ipi kendi evinin kapısına bağlamış imam ipten tutarak karının evine geliyor kadının malını kontrol ederek sikip gidiyormuş. kadının kocası olayı fark etmiş ezan vakti karısını evden uzaklaştırıp imama bir ders vereyim demiş. İmam ipten tutunarak kadının kapısına gelmiş. kapıyı açıp içeri girmiş. Malı kontrol etmek için elini uzatmış adamın sapını tutunca bozuntuya vermeden adamın sikinin başına hafif hafif vurarak tüh tüh demiş ve ezan okumaya başlamış.

ağa

iki turist doğu köylerinin birinde kahvede oturuyorlarmış.Bu sıra marabalardan biri zort diye osturmuş ağa kim lan o diye sormuş maraba benim ağam demiş ağa marabaya ne içersin demiş maraba da çay içem ağam demiş.ağa çayı ısmarlamış. bu sırada başka bir maraba da zooort diye osturmuş ağa kim lan o diye sormuş maraba benim apam demiş. Ağa ne içersin diye sormuş kola alım ağam demiş maraba. ağa kolayıda ısmarlamış. turisler şaşkın şaşkın bakmışlar olaya . içlerinden biri diğerine burda adet böyle herhalde birde ben deneyeyim demiş. turist kendini sıkarak gık diye osturmuş. Ağa yerinden fırlayarak kapıyı pencereyi kapatın burda sikmediğim bir *** var demiş.

cöpe atma

temel bır gün sokaktan gezerken bes katlı bir bınaya bakmış üçünçü katta karının biri halı sırkelemeye baslamıs sirkelerken kafa üstü cöp tenekenın icine düsmüş temelde bakmıs çöpün icinde iki bacak sallanıyor bakmıs iki bacak arasına sonra bemis ki ****** cocugu habu bırazdaha kullanılurdı niye attun oni cöpe çaykaralı selcuk

Çocuk nasıl dünyaya gelmiş.. ;)

Veled, 'Babacim yaa, ben nasil oldum, cok merak ediyorum"

diye israr edince...

Adam, "Nasil ossa bunu bu oglana bi gun annatmak durumunda

kalacam,eyisi mi simdi izah edim, hazir sormusken, kurtuliym gitsin bu isten deyi dusunur, icinden...

"Bak evladim, cok eyi dinne, zira bi daha annatmiyacaam:

"Anannan baban, bundan yedi sene evvel, bi 'cyber cafe'de

karsilasti.

"Bir iki bakistiktan soona bu 'cyber cafe'nin musait bi

yerine gectiler...

Baban 'memory stick' ile , 'USB' den bi baglanti kurdu...

"Anaciin bu firsati eyi degerlendirerek 'memory stick' den

bi kac download' endirdi...

"Bu dangalak baban da, bir-iki 'upload' yukledi... Ammaaa,

" ....heyecandan 'Firewall' kullanmayi unuttugumuz aklimiz başımıza geldiginde is isten gecmisti...

"Bu raddeden soona da, ne 'delete' edebildik, ne de

'cancel'...

"Sonuc olarak da, ortaya felaket bi 'Virus' cikti, dokuz ay

soona...

"Iste mesele bu kadar basit, benim guzel evladim..."

ACILMADAN İADE

karadenızın bır koyunde yasayan fadıme hıc erkek arkadası olamamıs ve bu boyle devam etmıs ve evlenmemıs hıc bunu uzerıne kız 40 yasmıs koyun muhtarına gıtmıs demıski muhtar benım bır vasıyetım var ben olursem mezar tasıma kız dogdu kız yasadı kız öldu dıye yadır demıs ahada parası demıs arada zaman gecmıs kız olmus ve muhtar mezar temele gıtmış durum anlatmıs

temel demıskı bu cok uzun yazı sıgmaz ben bunu kısaltım muhtar demıs kı ne yazacan ben yapım orda okursun demıs ve cbır gun sonra yapmıs muhtar mezarlıga gıtmiş mezar tasıda kısa ve oz ACILMADAN İADE

beş binlira

yıllar önce erzurumda birisi evlenmek ister ancak kızın babası tam beş binlira başlık parası ister adam caresiz gurbetin yolu tutar bu parayı tam dört yılda tamanlar köye varı düğün yapar gerdek gecesi üzerini cıran adamın

dalgaya kadının gözü takılır ve şöyle der

ah anam anam hiç u buraya sığarmı

adam niye sığmasın babanın cebine beş binlira sığıyorya
beş binlira

yıllar önce erzurumda birisi evlenmek ister ancak kızın babası tam beş binlira başlık parası ister adam caresiz gurbetin yolu tutar bu parayı tam dört yılda tamanlar köye varı düğün yapar gerdek gecesi üzerini cıran adamın

dalgaya kadının gözü takılır ve şöyle der

ah anam anam hiç u buraya sığarmı

adam niye sığmasın babanın cebine beş binlira sığıyorya

okuyun görün

bir gün temel , niyazi, dursun,ali erik çalarken yakalanır ve eriğin sahibi niyazi erik verir ***üne sok diye ıııı Mı ederek soktu alide soktu dursuna kabak verdi durdun kabağı sokarken güldü niyazi neoldı la nıye gulısın dedı dursun la usaklar temel karpuzlan geliy

Baba yüreği

Küçük çocuk baba olmanın nasıl bir duygu olduğunu çok merak ediyormuş.bir gün babasına sormuş:

-baba ben nasıl odum?

-oğlum gece yatarken yatağın altına bir kesme şeker koyduk.Sabah bi kalktık sen olmuşsun.Çocuk şaşırmış.Gece yatarken yatağın altına bir kutu kesme şeker koymuş.Sabah bir kalkmışki ne görsün yatağın altı karınca yuvası gibi.Bizimki gülerek;

Hepinizin anasını avradını sikerdim ama baba yüreği işte dayanmıyor.

kireçhaneli çılgın

temel mahkemeye 20 senelik evli gitmiş deişki benim karımım amı çok kara ben boşanacam hakim sen manyakmısın git başımdan bida gelmiş gene benim karımın

amı çok kara

boşanacam hakim gitdemedimmi sana bida gelmiş hakim çagırmış yanına biyumruk çakmış gitgel 1 saat sonra

demiş temel 1 saat sonra gelmiş hakim ayna çıkarmış bak gözüne demiş temelin gözü kapkara hakim amına koydumun oğlu ben sana bi yumruk çaktım 1 saatta kapkarara oldu sen 20 senedir çakıyorsun gara olsa ne farkeder

Çocuk

Boşanma davasında Kadın,Hakime talebini gerekcesi ile açıklamış:

-"Sayın hakim,çocuğun bende kalmasını istiyorum.Onu dokuz Ay

karnımda taşıdım."

Hakim kocaya sormuş:

-"Karınızı duydunuz.Bir diyeceğiniz var mı?"

Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış:

-"Sayın hakim.Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk Cola istedi.

Makineye parayı attınız ve Cola geldi.şimdi bu Cola makinenin

midir,yoksa parayı deliğe atanın mı?"

Hakim sekreterine dönmüş:

-"Yaz kızım.Çocuk babada kalacaktır..."

O GÖTÜNÜ YIKAMADAN BEN Bİ AĞZIMI ÇALKALAYIP GİDECE

4 tane rahibe papaza günah ç?karmaya gitmi?ler ve arka arkaya dizilmi?ler 1. gelmi? papaz bey ben sa? elimle adam?n sikini elledim günah?m? nas?l affetirebilirm demi?.papazda kap?n?n önünde ?ifal? su var onda elini y?ka günah?n affolur demi? 2. gelmi? oda bende sol elimle elledim demi? onada ayn? cevabu vermi? sonra s?ra 3. deya 4. önüne geçmi? tabi papaz görmü? sen niye onun önüne geçtin demi? 4. rahibede o ***ünü y?kamadan ben bi a?z?m? çalkalay?p gidecektim demi?....

maximus

bii adam sekreterini sikmiş diye admı işten atmışlar adam dadayamaz evde garı atar karısı adamın yerine işe gider biii gün eve adam garı atar oğlu wardır olamazmı oğlu babasını silkişiken görür kadınlar evde gittikten sonra baba ben uzun bişe gördüm o neydi maximus oğlumder

gece olur anne yatar çocuk gelir baba maximus oynaya bilirmiyim der baba hayır defol der çocuk anneme söylerimder baba werir eline baba yorgunluktan uyur uyanır hastanede oğlu yanında dır oğlum ben niye buradayım oğlu baba ben maximusla oynuyordum o bana tükürdü ben de onu kestim

Hamamdaki Zenci

Adamin biri hamama gitmis, pestamali sarmis oturmus kenara baslamis yikanmaya yan tarafinda da zencinin biri oturuyormus, bu bizimki kafayi gözü iyice sabunlamaya baslamis bu arada gözleri acilanmis hemen kafasindan suyu aktarmis bi de ne görsünki ya, yan tarafinda oturan zencinin mereti pestemalin arasindan sallanmis boynu bükük duruyo, adam sabununda acisiyla birden görünce mereti, ahamda yilan diye bagirip baslamis elindeki tas`la yilanin kafasina vurmaya zenci baslamis kivranmaya adam tabiki can havliyle disari kendini zor ati vermis, adama sormuslar disarida ne oluyo ne bu soluk soluga ciktin disari diye ; adam, ya iceri yilan girmis son anda fark ettim bi iki tane vurdumda fayda etmedi herhalde bende bisey yokta herhalde yanimda zenci vardi onu soktu herhalde adam cagiz yerde kivraniyordu demis...

kör gözlü

siirt'li bir adam diyomuşki benim sikemeyeceğim erkek yoktur ve her gözüne kestirdiği erkeğide sikiyormuş bunun üzerine arkadaşlarıyla iddalaşıyolar arkadaşları bitliste'te kör bir erkek var onu sikersen her istediğini veririz diye anlaşmışlar siirt'li arkadaşlarıyla kalkıp bitlise gidiyırlar uyanık siirtli gözünün bitanesini bandajla kapatır ve kör olan adama gider ona ikimizde körüz eğer beraber olursak ikimizinde gözü açılır der bitlisli sevinerek hemen kabul eder siirt'li bitlisliye önce sen yap der soyunmuşlar bitlisli daha deydirir deydirmez siirt'li bağırarak benim gözüm açıldı görüyorum der bitlislide buna sevinerek hadi zaman kaybetmeden beni sik der siirt'li bunu sikmeye başlar ve arada sorar gözün nasıl diye bitlis'lide bağirarak çikaaaar çikaaaaar oobır gozımde kor oldi der ve kaçar

Geri