2010 En İyi Antivirüsünü Seçiyoruz ! Sizde katılın Buyrun

Sizce en iyisi hangisi ?

• Avast Professional Edition

Oy: 7 13.2%
  • Avira Antivirüs / Internet Security

Oy: 4 7.5%
  • Panda Antivirüs / Internet Security

Oy: 1 1.9%
  • Eset - NOD32

Oy: 23 43.4%
  • Norton Anti-Virüs / Internet Security

Oy: 0 0.0%
  • Kaspersky Anti-Virüs / Internet Security

Oy: 15 28.3%
  • BitDefender Antivirüs / Internet Security

• AVG Antivirüs / Internet Security

Oy: 2 3.8%
  • McAfee Antivirüs / Internet Security

• Diğer (Belirtiniz)

Oy: 1 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
Kaspersky !!!

Nod 32 en ıyısı bence :D

Kaspersky gibi geliyor bana da 20 mb Ram yiyor sadece.

Burç abi daha iLk mesaJında ESET Diodun şimdi kaspersky diosn :D Hangisi daha iyi gerçekten önemLi şuan KIS 2010 Var ama key oLmuyor? ESET NOD32 4 Yükliyimmi :S

Yeğenim ben Formatör olduğum için sürekli virüslerle ve virüs programlarıyla uğraşıyırm. Sistemi çökeltim format atarm 1 hafta içinde 4-5 defa format attığım da oluyor. O yüzden farklı antivirüs programlarını deniyorum.

Mesela şuan'da McAfee Total Core var. Oda mükemmel.

Avira diyorum ama paraLı avira .

Kaspersky.+ G Data 2009

Tamam...ESET NOD32 4.437 Yükledim sorun yok şuan ama güvenemiyorumda..Kaspersky kadar virüs bulamıyor diyorlar.. :S

kaspersky gozunuzde buyutmeyın....ESET YILARDIR KULLANIYORUM... cok menunum

Tamam...ESET NOD32 4.437 Yükledim sorun yok şuan ama güvenemiyorumda..Kaspersky kadar virüs bulamıyor diyorlar.. :S

Onu öven çok, fakat virüsleri görmüyor.

Geçen Eset varken Turkojan 4 yedim Eset görmedi sağolsun. Sistemimin Şaftı kayıyordu. Allahtan Deepfreez vardı reset attım. Kurtulduk.

Kemal eset'i gözünde fazla büyütme gerçekten Formatör olarak tavsiye ediyorum 10 yıllık tecrübe.

Sen hiç Eset'in darbesini yememişsin.

eset nod32 oylayanlar ekrn.exe hatası çıksında bakalım sizde de böle oy vericek msiniz

Hatasını görmedim ama, bi vista'da kernel.dll hatası verdi sonradan format attım zaten.

avast professional tek geçerim. güncellemeleri tam yaparsanız gercekten hiç virüs kacırdıgını görmedim.

avast professional tek geçerim. güncellemeleri tam yaparsanız gercekten hiç virüs kacırdıgını görmedim.

Avast ayrı süper, 2010 sürümüyle muhteşem birşey olmuş, fakat Kaspersky kadar'da etkili olabileceğibi düşünmüyorum.

Avira Akar .. Gerısı yalaN..!!!

Beyler ESETİ Kur GünceL Keyle Bak Yoluna Ayrıca Küçük Ek Program ile de Acığını Kapatıyorum Güvenlik yönünden Rahatım :)

Son Gaz Avira

Milleti Kaspersky ve Avira döndürdüm :D

Komisyon alacam şirketlerden :D

@By.BuRç-X > Sen hiç Avira kuLLandın mı ? :)) Ve diğer kullanıcıLar %100 Tavsiyem Aviradır..Eskide G-Data IS 2009 kullanırdım şimdi avira kullanıyorm..Gerçkten harika.

Geri