2011'e girerken dier konuda en çok soylenen kısıler anket içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aspokas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EN iyiler

• -$3Lf!$h*

Oy: 44 27.7%
  • REJUAV`

Oy: 19 11.9%
  • Leke&Love

Oy: 13 8.2%
  • BaLyoz

Oy: 46 28.9%
  • EroR kAAN

Oy: 12 7.5%
  • clairvoyance`

Oy: 15 9.4%
  • ve en ezikLeri ben toRq

Oy: 11 6.9%

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Anket kapatılmış .
balyoz daha demin oy 1 di hayırdır 30 a gelmişsin fake nick açıp kendinemi oy veriyorsun ? :):):)

O Adam ve CLanındakiler Foruma Takılmıyor.Senin Gibi Forum Bebesi Değiliz.... Sen neden Foruma Taklyorsun Diyorsan İş'te Can Sıkıntısından Arada 1 Bakyorm. Foruma..

balyoz we kaan harıcı hepsını tanıyorum ama araLarında öyle bir player war ki kraLın önde qideni Tabiki oda toRq cs bıraktıydım uzun suredır oynamıyodum fakelerım turemıs nabalım özenti qencLık we yenıkten cs döndüm toRq pLayerLıqına hastayım öyLe bıryle maclara akmak isterdım ama onun kadar kral olup aynı clana qıremedım favorım torq :D:D:D ama oy kullanmıyacam qwewq :D:D toRq Banada Cs öqRet :D:D: hadi kraL

balyoz we kaan harıcı hepsını tanıyorum ama araLarında öyle bir player war ki kraLın önde qideni Tabiki oda toRq cs bıraktıydım uzun suredır oynamıyodum fakelerım turemıs nabalım özenti qencLık we yenıkten cs döndüm toRq pLayerLıqına hastayım öyLe bıryle maclara akmak isterdım ama onun kadar kral olup aynı clana qıremedım favorım torq :D:D:D ama oy kullanmıyacam qwewq :D:D toRq Banada Cs öqRet :D:D: hadi kraL

alemsin muratım :D :D :D

joker sen çok biLiyon gaLiba? xD unutma bak 1 ay kadar öncesinde bi hata yapmıştın . yayınLamamı istersen seve seve...

murat bu hayattta sonunu dusunmeyen kral olamaz :)

bence cevrende benden daha iyileri var onLara yönLen

$3Lf!$h sahiN abi ye attım oyumu

Geri