Bende hala adam gibi bir cfg aramaktayım pc'imde 600 küsür cfg var.İdare edenlerde var ama zamanla sıkılıyorum.Çünkü iyi oynuyosun bi süre sonra adamın teki çıkıyor hiç sekmeyen omuz hızasına her sıktıgı hs giden bir oyun sergiliyor.O zaman soguyosun o idare eden cfg den daha iyisini istiyosun.Ghost'tur aim'dir orasını bilmem orası onunla allah arasında.Bazen girdiğin sw de admin iyi kasıyor diyelim yada herhangi biri.Cfg istediğinde olmaz vs gibi şeyler söylüyorlar.Buda akıllara ghost olduğunu yada benzeri bir hile yaptığını düşündürüyor.Sonuçta cfg bu . Oyun bu ya .Ne gerek var . Ver gitsin cfg yi .Zaten bileğine güveniyosan karşındaki adamda senin cfg den de olsa yinede ezersin onu ama işte insanlar bencillikte sınır tanımıyor.Bende sürekli sw lerde başları oynuyorum cfg isteyene o an hangisin kullanıyosam atıyorum.Hatta bi kaç tane atıyorum kafasına göre denesin diye.Bencillik bizim kitapta yazmaz.Senin cfg yide denedim . Bir kaç gereksiz komut ve ayar var.Mesela ekranda çıkan görsel efect adı ne bilmiyorum . Fps nin düşmesine sebep oluyor buda mermi sekmesine yol açıyor doğal olarak ve seri oynamana fazlasıyla engel oluyor. Ha pc sin son çıkan ekran kartlarıyla donanmıştır o zaman sorun olmaz.Ama Standart pc de kasan bir cfg. Ama sağol yinede...