0
EXE RANK
baba müslü
Fexe Kullanıcısı
eywwwwwwwwwww
Önceki cfg'lerimi beyenenlerin istekleri üzerine Bu Sefer RC Paylasiyorumbu ne len iyi yorumlara hep cevap atmışşsın linki soruyor millet ilgilensene. link nerde.
http://img257.imageshack.us/img257/6707/adszx.gif
Diyer 3spanioL-Miza v Serilerinden Kesinlikle Farklıdır Farkı Hissedebilirsiniz.
Eyerki Bu RC'yi Gerçekten Beyenmeyen Olursa Yaramaz Diyen Tek Bir Kişi Olsun CFG Yapmayı Bırakıcagım
Evet Size Biraz Klasik Özelliklerden Bahsedeyim
- Karanlık yerler aydınlatılmıştır
- Ak47 , colt , deagle Üzerinde Çok Durdum ve Harika Oldu Özellikde ak47 Kullanmasını Bilene Çok Daha Farklılık Yaratacaktır.
- Çok Özel Ses Kalitesi Vardır Silah Sesleri Düşürdüm Ayak Seslerini Arttırdım (Cok Fazla Değil Fakat Ses Kasabilme Sizin için Çok kolaylasıcak)
- Mp5'deki Farkı Öle bi Hissediceksiniz ki Bileğiniz varsa Birdaha ak47 Colt Kullanmıyacaksınız - Rush Atarken Fun Maplarda Kasarken - Heleki Parasız Kaldıgınızda Çok Yardımı Olucak Size Kesinlikle Hs Show yapabilirsiniz Gönül Rahatlığı ile söylüyorum
- Fps Tamamen 100 Fakat Bilgisyarınız Özelliğine Bağlıdır.
Fazla Kafanızı Sisirdim Girip Görün Deneyin Ama Lütfen Ufak'da Olsa Yorum Bırakıp Gidin Bir Teşşekkür yada Yorumunuz Yeter Emeğe SaygıDuyun
![]()
Yorumlarınızı Bekliyorum İyi Oyunlar.
Rar PASS : netbilgini.net
![]()
duman indirdin mi sen rc i?önemi yok Rc için tşekkrLer![]()