4NowRoe`N. Frag .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RaveN*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

RaveN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
RaveN*
142 - 10 ve 101 - 0 heLaL olsun ..

eyw. KaRdesm :)

sagol kardes fraglar güzel cfgni k0yarsan iyi olur :)

Resmi Arkadas Cekmis Ben Cfg kullanmiyorm Defaultum PayLastigim VideoLaRda Belli oluyor Zaten..

Bi aRa GoodModee Kapat Ve Oyununu Oyna NesıL :lol::lol::lol:ArkadasLar O sırada Ben Swdeydim Ve Ban yedımm Goodmod Acmıstı :) aLways. # Furq1*s Bu Nivk HatırLa Bebemm :@:@:@:@

SevgiLi caKma NowRoe VideoLarda SahtediR İnanaMayin !!! :thumbup::thumbup:

sen 101-0 freg yap senin ömür boyu kölen olucam.

ya ps yada hile var başka alternatifin yok. 101-0 freg yapan adam gidipte train'de 68-20 freg yapmaz.

bunları geçiceksin kardeşim.

deF dio yazılaR pembe Net_graph yazıo. ViSTa Foto cekmio dio Fotoyu kendisi cekmi$ Son Jpg de qwewqewq :D

+ Amq_qodmod Acık
+ heR El kendiNe Silah Atıo ;)

wawelub arkadasım Adam Gıbı Yorum Yapmıcaksan Icınde Tut. Kıskanmaya Grek yok FragLaRı.

2- Map Sonu Fotograflar f5 e basınca valve dosyasının ıcıne Gırer.
3- Godmode Acık olsa 10 kere olmezdım. Serverimde "GODMODE" "WEAPON" Eklentısı yok.
4-furq1 serverıme gırmek ıcın aglıyodun. Admınlık alıyım dıyodun Ama Bu netbılgınındekı ve dıyer sıtelerdekı 3d lerı kullanmayı ıyı bılıyosun Servere ALmayınca Kufure Basvuruyorsun. Sımdıkı Yalanlarada. Inanmayan servere Gelsın ( 212.68.45.9 > ve 95.173.173.9 ) Bı ara IzLesın benı Wallmıym 3d mıym Weaponmuym Godmodemıymıs neymıs ondanmıyım ...

>CkemeyenLeR AnTeN TaksiN<

İyi Oyunlar Dilerim. >4NowRoe`N.
Nb Ailesine iyii ForumlaR.:):):)

hepSinde TeRSlik waR ` xD

1-) NowRoe`N [ okaN ] AbiniN nick'iydi. [ izin alaRak ben kullandım ;) ]
2-) o nicki Bana yada okaN abiye soRaRk kuLLanmadın.
3-) Amx_qodmod kapayınca oLumsuzluk dewaM edio Sanki ? [ 10 keRe oldum dionya ]
4-) GodmodmemiymiS neymiS ondanıM dio.. qweqweasdwq ! Sw'ende Acıp kapadıqın developeR de qözüküo sen kendiNi kaSma. biLeN biliR ;]
5-) kendiMe Silah AtmıoRum diosun BaNa Ak47 & Awp Atan Sendin. [ UzakTan Awp cekip A2 ye Ak47 Le qiRiodM xD ]
6-) F5 e baSınca kaydedeR dio. bize oqReTecek. Sen evinde Fifa AtaRken biz qece 2 ye kadaR Pyhton32 kaSıoRz`

By 4SтєєLо. akaR CekemeyeN Elime bakaR.. hAdi kendi ba$ına Sw'Ende DebeleN Sen`

cekemeyeN AnTeN TakmaSına qeRek y0k. Ben qideR MonTeLeriM ;)

okuLda. Sende 3d waR DeepStroke [ Emre ] ye inanıoRm dediin qünleRi unuTMa koC'M `

Resimlerde Bi Terslik var ama Anlamış Değilim 3. Resime Dikkat.

by burak goz yanilmasi oldu sanirm ka_Roadwars bolumunde yukarda kapi geliyo o siyah sey silah yerine geciriyor :D

flood oldu pardon.

oLm Siz Ne SacmaLıorsunuz HayatnızDa 100 uLastınzı mı hıc danqaLaklar ? Ck mu quzel oynuorsuNz Ip belli qeLin `

-------------------------------------------------------

Imageshack - worz1

hll kanka Azuhaaha :D

Geri