80-11 Fraq .. Daha ne oLsun (SS).. Cfg Orji 345saM.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 345sam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

345sam

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
345sam
lınk weırmısın abı cfg nlerını cok seıorum hepsı war

Cidden güsel sam Msnde birsey sorcam sana. Yarın Msnde Olabilirsen sevinirim:)

qüzeL
kardeşim

Saolun yorumnlar için ...

Tabiki yarın olurum . İşim war ondan sonra tamam ..

[I][I]Photoshop[/I][/I] Dersem Ne dersiniz Acaba.....80 Yazısı Birbirine Çok Bitişik...8 Sonradan EKlenmiş...Öteki fraqlara bakarsanız aralarda boşluk var 8 0 a çok bitişik.....O 8'De Ping'Den Alınan 8 Olması Olanağı var...

Guzel ama biraz daha gercekci ol dedimi 2 mizde anladıq ? beyaz yerler olmamış

[I][I]Photoshop[/I][/I] Dersem Ne dersiniz Acaba.....80 Yazısı Birbirine Çok Bitişik...8 Sonradan EKlenmiş...Öteki fraqlara bakarsanız aralarda boşluk var 8 0 a çok bitişik.....O 8'De Ping'Den Alınan 8 Olması Olanağı var...

Guzel ama biraz daha gercekci ol dedimi 2 mizde anladıq ? beyaz yerler olmamış

Ben Dedim Başta:)Beyaz yerleri bırak 8 çok btiişik 0 a:)
+++++++++++++++++++++++++++++++
Arkadaşımız Fraqı Sildi Düzeltipte KoyucakxDxD..

:) dogru soyluyosun

niye urasyım fotoshopla ...

Yaa Birak Kasarsa Kasar Eger Dier Proglarmlardan Yaptıysa kendini kandirir.

^^^^ --- Kendini Bişi Sanarlar -----^^^^ Ama Bu adamda Bısı oldugunu sanmıorum D:

Kardeşım 0 dan sonra 2 kutu bosluk olması lazım ? 1 kutu yapmışsın... bu 1. 2. sı Cok fazla beyaz lıklar war 80 nın yanında ve diğer adamların fraglarının yanında normalde ole bişi olmamaması lazım ? anladın

phtoshop cu seni

Sam Sana Inanmıyorum Kardesım Kusra Bakma çünkü Bi Dediqin Diqerini Tutmuyor.Bu ARada Sen waLsın.Ekranı Havaya Tutarak Cekmıssın Bıde Bı Adamın Ustune Tutarak Cek Ne Kadar Kınq oLduqunu Gorelm

1 . Photoshop Deil Allah belamı versinki .
2 . Beni tanıyan Biliyor ..
3 . Yeni Cfg'emle boyle yaptım ..
4 . Cafcuf Beni Tanıyosun sen yapma bari ..

345 Bunu Cs den anlımayan bile bilir ? cok fazla hata yapmışsın soylım.... Ya zaten kendini kandırırsın ancak ?.. bişi Demıyorum Obur fraglarını beklıyorum dıcem

Bu ara Dikkat etmemıssnz galıba Ordakı Mavi Renkler Acıklasms Kırmızının da onun sınırnda acılması gayet normal Laf etmeyın ...
Biraz Sonra Paylaşçam .. Wall Olmadıgımda anlcksnz ...

Geri