80-11 Fraq .. Daha ne oLsun (SS).. Cfg Orji 345saM.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 345sam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam onu boşver? diyelim 8 sıfıra cok yakın paint le yakınlaştır 2 kutu kalması lazım seninki 1 kutu daha yakın

sam harbıdende fena yakalanmıssın dosdum neden yaparsınkı boyle bırsey ınanılmaz adamsın ya bu hayatdda delıkanlı olmak zorlasıyo galba :D:D:D

Yaw .. İnanmıyonuz ıkı uc kısnn gazına gelıyonuz .. alın ozaman size ... 60 -8 frag ?? Ona ne laf edıceksnz wallda yok ..

Yemın ettim bela bile ettm inanmıyonuz .. pehh

salla bosver yapdıysan yapdın hem ezık serververlerde yapmıssın o fragı nerde yapdın kıngofcs demı nerde yapdın ha bu arada sunuda dıyım bywould lloserını tanırım eskıden bıraz frag yapsan hıle wallhack dıe adamı banlar senı nasıl banlamadı sasırdım okadar frag yapıon madem :D:D:D

senoynada gelck .. SOCL 3.7

1 . Photoshop Deil Allah belamı versinki .
2 . Beni tanıyan Biliyor ..
3 . Yeni Cfg'emle boyle yaptım ..
4 . Cafcuf Beni Tanıyosun sen yapma bari ..

tamam kardeşim şaka yaptım len:)Helal tbrkler:)
----------------------
Tamam Photoshop muhabbetini kesin beyler.....

link nerde karsdeş paylasım ıcın ve ya bılgı ıcın saol eywallah

Böyle Şeylere gerek yok ya.Photoshop falan filan.80-11 Yerine 40-11 koy Biz Yine Emege Saygı Deriz Saygı Duyarız.Ama Böyle çoluk çocukca Şeyler yaparak kendinizi kücük düşürmeyin.Ben Photoshop demiorm ama eger photoshopsa bu yorumu iyi dşün.Eger Degilse Tebrikler Bilader :)

Linki koyacak mısn :S

:D fotomu şimdi bu :D

$aoLasın güzel Frag Tbrik Ederim (: .

ama resim boyutu çok küçük adam gibi bi siteden upLoad yaparmısın ?

bide 100 tane cfq paylaştın hepside orjin cfq diosun anLamadım...zaten paylaşanların hepsi orj ya neyse.. emeğe saygı genede

Geri