A.W| Vs. -JSI.watch ` Turnuva ve Gh ss'si

1
EXE RANK

XEAVEN4APO

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
XEAVEN4APO
Ben Kendim verdim sana ss al diye : D pezevenk seni . Turnuvadada sizin gibileri açıp yardırıyo işte herşey ortada elenen belli :(

açıp yardırıyor dedikleri valeriada dll bulunyor , ve adam 7e7 gidiyor krallar :D pcme 4 kişi girdi

BENİM ADIM PAŞASEDAT KARDAS.

yazık :) KingLer Ya :)

Mzzynın gerçek yüzü amq,D amq pasf botu

bu kadar muzzyle sorunum yok ama o clanda peakfellen o**** cocuğu var ondan dolayı böyle birşey yaptım :)

konuyu tartışmaya çevirmeyin

Sen varya nasl bı ınsansın bılıyon mu ? kendi sw nde top15 1.si olmak için gh acıp yardıran sırf 1 kısıye admınlık vermemk ıcın aynı kopek gıbı gh ıle kasan .. Öyle kalektersız kolpa kaypak gevsek . kendını bı yarram sanan vs. vs. busun o.ç
Oç senn yedı ceddını sıker amk cocu :) İzle işde sana movie attım Oda cs 1 de cekilmiş cekemıon ya :D agLa oç :D

boşverin turan :D

turan bida paşama laf eden bacın siqem

Turan Yazık la SAna :) Acımamak elde değil boş yasıyosun Kız arkadasının numarasını verır msn?

Turan Yazık la SAna :) Acımamak elde değil boş yasıyosun Kız arkadasının numarasını verır msn?
Sende anaın numarasını verirmisin? A.W| eski clanım apoyla kavga etmiş olabilirim ama hala cogu arkadasım orda agzını topla siktir git burdan.

yazık :D Muzzy Tam bir ... Sin .d

Sadece birşey eklemek isyitorum mustafa zaten kendisi verdi xzone ss çek koy diye :) emre sana gelince sizin teamıda biliyorum boşa burda laf kalabalıgı yapma ts yi sana mustafa ogretti bi ban atmayı bılıyon zate başka birşeyden çaktıgın yok ;)

emre düne kadar kanka diye götümde geziyordun unutmadım o günleri şahitlerde var ama senin ana'nı çok siktim diyodun bana anamı sik bana ts öğret diye
unuttun demi o günleri. burada bana sövenlerin anasını çok siktim çünkü. He Gh Ss'sinide Ben Apoya Tw Verdim Neden mi ? Çünkü Gh Kırılmış ve yaklaşık 400 kişide gh var.
bende zaten cs bırakcaktım ve gh hiç kullanmadım nası bişe oldugunu merak ediyorum biraz yardırdım ve bırakıyorum zaten csyi. yeni projelerim var ondan.
Tekrar Diyorum bana söven herkesin anasını sikiyim
Benden Tarafta Olanlar Benle Beraber Zaten Gerisi Sikimde Değil..

Geri