a1mh4x.cfQ Sxe 8.5 colt 100de100 ak47100de100 hs c0m3*

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heramx22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Düzenli ve doğru konuş...

SaoLaSiN... quZeLDir Umarım

adamlara Turk dıyen oldumu ? Arjentinde oturuo yardımcısı ve karman Google Ceviri diye bısı var cnım kardesım bıras teknolojıyle ılgılen lutfen : ) qq

Ahahaha Ne kıvırıyon Sana qq :)

ıy bebeye bak :D bendne ıı bılıcek :D hade bb ya ugrasamam !!

bu arada karman ıngılızce de bılıo yardımcısıda.. fazla konusma tRanslete ıngılızceyı tam cevırıo obur dıllerde sacmalıo oke !! buyude gel bebs bb
Bebe, demişsin
AkLını başına aL, bebe oLduğumuda nerden biLiyosun ?
Yoksa sen "bebe"sinde, herkesi kendin qibimi sanıyorsun ?
Karmanın yardımcısıda inqilizce biliyor, demişsin
Karman'ın yardımcısı oLduğunun haLa arkasındasın qaLiba, "bi kere yardımcısı dedin, artık qeri çevirirsen yaLanın ortaya çıkacak bunu biLdiğin için, söyLiyemiyorsun..."
TransLate'yi kuLLandığını söyLüyorsun ama adını biLe daha doğru düzgün yazamıyorsun "translete - translate"
İnqiLizceyi tam çeviriyo, demişin
İngiLizceyi %100 çevirmiyo !
Hata yapıyo; bunu herkes biLir.
Iy demişsin
NoLdu bişeymi batıyo ?
Benden dahamı iyi bilcen, demişsin
Senden daha iyi biLemem çünkü sen %100 attığını biLiyosun ...
Büyüde qeL demişsin ;
Ben yeterice büyüdüm, senin qibi büyümeyenler düşünsün ;)

adamlara Turk dıyen oldumu ? Arjentinde oturuo yardımcısı ve karman Google Ceviri diye bısı var cnım kardesım bıras teknolojıyle ılgılen lutfen : ) qq
Adamın arjantinli olduğu falan yok Full yalan atıyon, By Karman dediğin adam Yunanistan'da kalıyor. İsmi Yorgo Kretcit, araştırda gel önce bunu. Şimdi sil o yazıyı ordan ben bir yalancıyım yaz

Adamın arjantinli olduğu falan yok Full yalan atıyon, By Karman dediğin adam Yunanistan'da kalıyor. İsmi Yorgo Kretcit, araştırda gel önce bunu. Şimdi sil o yazıyı ordan ben bir yalancıyım yaz
Ahahaha mort ettin onu zuhahaha !
Koptum walla !!!!
HeLaL oLsun Burc-x

Eyvallah kardeşim, Wall ve CFG konusunda bana yalan söylemesinler ben herşeyin en iyisini en fazla şekilde biliyorum zaten...

yunanıstan da oturuomus hahaha :D koptum ya yemın edıorum sana koptum !!! www.sysenter.com.ar a gır bakıyım karman orda admın Forum da !!! gır bak bakıyım

PayLaşım için teşşeküRLer....

ben tesekkur ederım cekemeyen anten taksın catlayın :D !!! by karman yunanıStanda yasıomus walahı koptum ya :D

KARMANIN ISMI >> NİCOLAS

sen sagol kardas..

HER TURLU IDDAYADA GIRERIM ADI NICOLAS.. KENDI SITESI VAR ORDA TAKILIORUM GENELLKLE .

S.a
adas akıllı 3d koyun cs1.5 :=)

Paylaşım için saoL...

yorumlarınız ıcın tesekkur ederım ..

sağlasın dewamını dilerim ama denemicem şuanki configimden memnunumxD

Tartıştıkları yere bak ya edit yapıp yapıp tartışıyorlar Çocuk gibi.Ayrıca Alıntı yazmayı unutmuşsun içinde anarchy aim settings yazıyor dikkatini çekerim

Geri