-accident's| kaaN'da kim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KUDUROOO`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aDAM AKILLI KONUS ULEYN HIRRI
kaaN Ankarada olsan cok doverler seni izmir'de tabi cok delikanlı tek gelip yakarım o sizin izmirinizi ayık ol ! benim adım paşasedat hayırdır
LAR IZMIR ı tek yakarmıs yavsak gel amk amk bebesı senın ızmır yolunda kesem onun geldıgın otobusle gerı yollayım senı sıkımın pasası::::::: :::: gel ızmır kadıfe kale :gotunde kan almayı gectım gozunden kal alırım

Paşa sedat izmire girdigin an zaten seni ilk ben dövücem başka muhabbete gerek yok bilmeni istedim :)

kaaN Ankarada olsan cok doverler seni izmir'de tabi cok delikanlı tek gelip yakarım o sizin izmirinizi ayık ol ! benim adım paşasedat hayırdır
Bak bunu burdan alın :D alın bunu burdan arkadaşım bu cümleler ne ya :D Allah aşkına sen nesin ya offff :D:D gel izmir`e ben sana ateş yakmayı bırak sigara yakmak için çakmağını çaktırmam :D bak bi yazdığın cümleleri oku yeter artık büyü la büyü yeter isyan ettim senin yüzünden kendimi dilim dilim kesip kuşbaşı yapcam bu nedir yaaa :D

hahahah isme bak paşasedatmıs kaan bunu ikimiz ankarada muck yaparız knk la bu ezik kendini bişey tanıyOr :D

YAKLASIK 5-6 AYDIR KİNGOF.1 PLAYERIYIM, VE SON ZAMANLARDA SVYE TÜREYEN BU KAANMI HER NE SKIMSE SERVERA ORTAK OLMUS ONUNE GELENI BANLIYOR. AZ ONCE BANLANDIM KİNGOFTAN VE 2 SAATTİR OYNUYORUM, KAAN BU 2 SAAT İÇİNDE 4-5 KİŞİYİ BANLADI. ADAM SES DUYUP KUTUYA SIKIYOR İNEX VAR DİYİP BANLIYO VE EN SON 27YE 7 FRAG YAPTIK ADAM SERVERA GİRER GİRMEZ FRAGDAN BENİ BANLIYO.
ŞU VELEDİ TANIYAN VARSA SİZE ZAHMET Bİ MSN FELAN VERSİN.
şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum ilgilenen arkadaşlara.
Döl israfından başka bişey değilsin.

Sen Başka serverde Oyna en iyisi Benim Gibi Yap :D 1.6 Steam Gec. Ayrıca Cagrı denen oc'un Parası Yok napsın 100 200 Artık ne kadarsa Kaana Yalvarıyor Zavallı :D

Geri