ACil bak yardım Edene + Rep

0
EXE RANK

F A T | H tK ?

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
F A T | H tK ?
beyler Kandılınız mubarek olsun bı sorum olcak

bazen saglam cfg acıyorum bı sorun olmuyor tum komutlar ıslıyor ama diger gunlerde actıgımda ya ligama ıslemıyor ya cl_bobcyle yada sensivity confıg sıl felan vs herseyı yaptım cozumu olan sımdıden tskkler + rep cebınde olcak yorum yazan arkıler

Msn ekle ? Özelde yazıyor

bendede aynı sorum var insalla bulursun ama yardım bölumune ac konuyu.. KONU Yardım Bölümüne TAŞINMIŞTIR

öncelikle gamma,ligthgamma ve brithgness'in işlemesi için cfg yi 1 defa aktif etmeyeceksin, gerekirse her oyuna girdiğinde cfg aktif ediceksin ve tekrar oyuna gireceksin :) eğer ki ekran ayarında sıkıntı var ise karanlık v.b gibi şeyler oluyorsa cfg aktif et :)
gamma 10
ligTAB 0
briTAB 10 yaz sorun düzelir biliyorsan bunu cfg'nin içine de direk kopyalayabilirsin..

iyi forumlar.

gamma 3

lightgamma 1
britab 10 dur :)

öncelikle gamma,ligthgamma ve brithgness'in işlemesi için cfg yi 1 defa aktif etmeyeceksin, gerekirse her oyuna girdiğinde cfg aktif ediceksin ve tekrar oyuna gireceksin :) eğer ki ekran ayarında sıkıntı var ise karanlık v.b gibi şeyler oluyorsa cfg aktif et :)
gamma 10
ligTAB 0
briTAB 10 yaz sorun düzelir biliyorsan bunu cfg'nin içine de direk kopyalayabilirsin..

iyi forumlar.

kardeşim yanlış anllamışşın ben saten her girdimde cfg aktif ederim ama aynı cfg yi başka gün yada kappattıktan sonra açtıgında lig sensivitiy cl_bobcycle işlemiyor ?

cl_bobcyle her zaman sabit 0.8 dir bu sxeden kaynaklanan bişeydir onlinede 0.8 dir ama landa 0 da yapabılırsın

kullandığın cfgde her tuşa genelde bunun gibi kodları yazıyolar şunun gibi ,
bind "e" "+use ; cl_bobcycle 0.8 ; lightgamma 0 ; ex_interp 0.01" gibi komutlar yazıyorlar ondan cl_bobcyle 0.8 oluyor değiştirmek istersen tek tek değiştirmen lazım.

kendini bu kadar kasmana gerek yok def kullan hiç sorunun olmaz.

Geri