aciL yardım lütfen 3 gündür cs giremiyom

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RaZoR40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

RaZoR40

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
RaZoR40
öncelikle merhabalar arkadaşlar bende şöyle bi sorun var en son 3 gün önce cs girdim öğlen felandi herşey normaldi net hızım cs pingim felan akşam 1 saat pc yi kapattım girdigimde net hızım düştü cs de pingim yükseldi neden böyle oldu aciL yardım eger yardımlar başarıya ulaşırsa güzel bi cfg paylaşcam söz

ttnet ise normaldir çoğu ark ta ve bende de oldu aynı olay :D Başka bi net paketi kullanıyorsan bılemiyecem. ama tavsiye oyundayken güncellemeleri ve virüs prog. ları kapatırsan dahada hızlanıyor net ve pc :)

son 2 gndr ttentte lag var 1 gun daha bekle gecmsse bılındk syler modem res rate dgstr vs vs.

Müşteri hizmetlerini ara ..

Sorununu dile getr emin ol yardımcı olcaklardır ve sorunun çözülecektir başımıza gelmiş bi olay çünkü..

Aynısı bende var az. 2 haftadır pingim 100 ün üzerinde. Ttnet müşteri hizmetlerini aradım daha bişi yaptıkları yok :@

TTneti arayın ama kibar kibar konuşmayın herife çıkışın bağırın fılan hemen halledıolar [tabi sorun nette ıse :)]

arkdaşlar yorumlar için teşkkr ederm napacagımı buldum bu yaz ttnetle sözleşme bitiyo 2 sene doluyo haziran ayında süperonline ye geççecm

Geri