[A'encanto] @ - wasneu.` - Rc

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xcmeco14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
su adamları nasıl forumda tutuyorsunuz anlamıyorum.Bu ve bunun çeşitleri her yerde saygısızca konusuyorlar "amq" da ne demek oluyor ne sanıyorsun kendini.TERBİYESİZ bu dünyada fazlasınız başkada birşey demiyorum

sende duzgun yorum atkı ınsanın agzını bozdurma ındırıyosan ındır tesekkurunu et yoksa s.g ınsanı sınır etmeyın

Seni kalem almıyorum bay gerizekalı...Önce adam gibi konuşmayı öğreniceksin.Konu açıyorsan herkesin yorum yapma hakkı oldugunu unutmucaksın.Herkes istediğini yazmakda ozgurdur sende saygılı olmak zorundasın.Bunları bilicek ve akıllı olacaksın.Sen şu an bana cevap yazabiliyorsan buda YETKİLİLERİN EKSİKLİĞİNDENDİR.

sen yorum atma hakkına sahıpsen bende cevap vermde ozgurum salak salak konusma

Ben cevap veremezsin demedim.Adam gibi yani kufur etmeden cevap vermen gerekir dedim.Ama beyninin içinde ne var merak ediyorum.Algılama problemin var.

teşekkürler.Süper~ :D

sagol knk rc için deniyek bakam ben ~ AAHHMMEED ;]

ohaa la o zaman bu cfg de ınfodan zm_sea_d2 ye gıdıyo :D

su adamları nasıl forumda tutuyorsunuz anlamıyorum.Bu ve bunun çeşitleri her yerde saygısızca konusuyorlar "amq" da ne demek oluyor ne sanıyorsun kendini.TERBİYESİZ bu dünyada fazlasınız başkada birşey demiyorum

Seni kalem almıyorum bay gerizekalı...Önce adam gibi konuşmayı öğreniceksin.Konu açıyorsan herkesin yorum yapma hakkı oldugunu unutmucaksın.Herkes istediğini yazmakda ozgurdur sende saygılı olmak zorundasın.Bunları bilicek ve akıllı olacaksın.Sen şu an bana cevap yazabiliyorsan buda YETKİLİLERİN EKSİKLİĞİNDENDİR.

sen yorum atma hakkına sahıpsen bende cevap vermde ozgurum salak salak konusma

Öncelikle ikili atışmanıza son verin!!!
Forumda hergün binlerce mesaj atılıyor bunların hepsine tek tek bakamayız böle bi şey imkansız,üyelerimizin zaten bu tür mesaj atmaması lazım biz gördüklerimize zaten gerekli işlemi yapıyoruz.Ama bazen anında müdahale edemiyoruz.24 saat bilgisayar başında olamıyoruz.

Herkeze iyi forumlar

Ümit haklı hergün bu forumda olamazlar düzgün yorum atın. Biz yetişlemiyoruz sizlere okadar çok varki
Elimden geldiğince tartışmaları editliyorum.

Geri