AKD | PashaSedat;; "SS ÇILDIRTIYOR" :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan y0wy0w
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amına koduğumun ezikleri sxe çıksın ne bok yiceksiniz çok merak ediyorum .

Ulan devir değişti eskiden yakalayan ss koyuyordu şimdi kullanan koyuyor vay arkadaş .

Zamanında naptıysam yediremiyo bebe :D:D:D:

Ulan devir değişti eskiden yakalayan ss koyuyordu şimdi kullanan koyuyor vay arkadaş .
ya sıktrıngıdın malın cocukları :D alayı acıyo yardırıyo ananızın amına gırsın o wall :D realde 14 yasındalar amk burda mafyalar

ünlü olma çabaları vol 9328328. popüler olmak için bilerek ss koymakla bir yere varabileceğinimi sanıyorsun küfür yemekten başka ?

Hayatımdada ne gh ne wall kullandım Kuran'ada aha burda el basarım.

ünlü olma çabaları vol 9328328. popüler olmak için bilerek ss koymakla bir yere varabileceğinimi sanıyorsun küfür yemekten başka ?

Hayatımdada ne gh ne wall kullandım Kuran'ada aha burda el basarım.
içerik edit# üye banlandı RED&BLACK

La siktr mal ne ünlü olacam ben cümle alem tanıyo zaten * * * :D sanalda ünlü olsam ne tanımayanında aq zaten ünlüyüm kafanı yorma akdere paşasedat de herkes uyanır hadı ekmegıne bak ;)

ulan 1 aya kadar ismini cismini bilmiyorduk yeni türeme bu yaz ortaya çıktın bu yaz sonuda bitiyorsun , kurtuluyoruz gelip geçici silik adamlar, sizin yüzünüzden cs'de bitti.

hileyle 1 ayda tanındın evet mutlusundur öbür yaz yine gelirsin okulların tatil olunca alınca karneni takdirini örnek öğrenci; sxe çıkmaz belki yine free hilelerden indirip yeni realle başlarsın kasmaya adam sanarlar seni sonra yaz sonu yine kaçış .

Konu kilit # Küfür eden , tartışma yaratan üyeler banlandı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri