Aklıma Düş/tün ~

Duydumki kalbini istemisler vermemissin kimseye. olurda icinde beni gorurler diye. benden de istediler vermedim. olurda icinde seni gorurler diye.

alinti...

Eğer öldüysen şu anda yıldızlara uzanırsan yıldızların ışıklarını topla. taç şeklinde saçlarının arasında sonsuza dek parlasın.

alinti..

ılık bir rüzgar esti nereden geldi bilmiyorum. nereye gidiyorsun diye sordum özlenen herşeye dedi o an aklıma sen geldin çünkü özlenen bir tek sendin.

alinti....

ılık bir rüzgar esti nereden geldi bilmiyorum. nereye gidiyorsun diye sordum özlenen herşeye dedi o an aklıma sen geldin çünkü özlenen bir tek sendin.

alinti.....

Yusuf Has Hacip: zulüm yanan ateş gibidir yaklaşanı yakar;Kanun ise su gibidir akarsa nimet yetiştirir.

Alain: sabahleyin erken kalkarak gecenin gündüz olmak izin geçirdiği değişime şahit olmayanlar yeryüzünde hiçbir şey görmemişlerdir.

Voltaire: tanrım beni dostlarıma karşı koru kendimi düşmanlarıma karşı korurum.

EMEK VER KULAK VER BİLGİ VER BORÇ VER; AMA BOS VERME! İYİYİ ARA GÜZELİ ARA DOĞRUYU ARA; AMA KUSUR ARAMA! (La edri)

EMEK VER KULAK VER BİLGİ VER BORÇ VER; AMA BOS VERME! İYİYİ ARA GÜZELİ ARA DOĞRUYU ARA; AMA KUSUR ARAMA! (La edri) .

TOPRAKTAN GELEN iNSANIN TOPRAK ÜSTÜNDE BÖBÜRLENİP KİBİRLENMESİ MÜNASİP OLMAZ. (Hz. Ali r.a.)

TOPRAKTAN GELEN iNSANIN TOPRAK ÜSTÜNDE BÖBÜRLENİP KİBİRLENMESİ MÜNASİP OLMAZ. (Hz. Ali r.a.) .

YERi GELDiGiNi GÖRMEDiKÇE ASLA KONUSMA. Nice lüzumsuz ve faydasiz konusanlar vardir ki haksizlik eder; yerinde olmayan söz sarf etmis olur. Böylece fesatlasiddetle SIKINTIYLA yüzyüze gelir.

alinti..

Cenab Şahabettin: yüksek tepelerde hem yılana hem kuşa rastlanır; birisi sürünerek öteki uçarak yükselmiştir.

Ne zaman sağır bir ressam kristal bir zemin üzerine düşen bir gülün çıkardığı sesi çizerse benim sana olan sevgim o zaman biter.

alinti...

Duygular vardır anlatılmayansevgiler vardır kelimelere sığmayanbakışlar vardır insanı ağlataninsanlar vardır ki asla unutulmayanişte sende onlardansın !!!

alinti...

Sen son cümle ben noktayımbitme bensiz bitme sakın!bana benden uzaktayım sana senden fazla yakın.su bende ben kuraktayım.var uzakta yokta yakın sana bensiz varmaktayım.sakın durma gitme sakın...

alinti.-.

Sen son cümle ben noktayımbitme bensiz bitme sakın!bana benden uzaktayım sana senden fazla yakın.su bende ben kuraktayım.var uzakta yokta yakın sana bensiz varmaktayım.sakın durma gitme sakın...

alinti.-..

Ağzımın Tadı Yoksa Hasta Gibiysem Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Güzel Gözlerinin Hasretindendir.

alinti...

Bir gün bir köşede sızıp kalırsam El tanımasada sen tanır mısın? Sorsalar sana kim bu diye Bakıp yaptığından utanır mısın?

alinti..

Niçin yağmur bu yağıyor Neyi ıslatmak istiyor acaba? Bahçe desen Islak.Cadde desen Islak. Islatmak istediğin gözlerimse eğer Boşver Onlar zaten ISLAK...

alinti...

Geri