Aklıma Düş/tün ~

Bυ αѕк'dα ;
Hαѕяєтlιк BαѕяσLDє
Hαѕяєт'Lιк Tєк Dєят / Yαяє !
Sєη νє Bєη
Fιgυяαηтι'z Bιzιм Asк OуυηυмυzDα
Sα∂єcє Aякαdαη Bαкαη
2 Cιfт Gσzυz ѕαDєcє !

72825402.png

Cαηιм A¢ιуσя Oуlєѕιηє ..
Aglαdιм gєcєleяdє ѕαdєcє
Gσzlєяιмdєкι gσzуαѕlαя кυяudυ ιѕтє..
Dσкємιуσяυм Sєηι Kαgιтlαяα
Dσкємιуσяυм Hαѕяєтι Bσѕ SαуFαуα

(!)

A-n-l-a-t-a-m-i-y-o-r-u-m
(..!..)

Bak simdi !
Bu askin donem odevinden
kendime 1 verdim Sana 2
Gecemedik ikimizde
Hasret'le gurbet bizle bu kadar ugrasirken
Yapamiyoruz biz berabar !

Y-a-p-a-m-i-y-o-r-u-z
(..!..)

Savasdayim hergun ozlem'le
Hep o kazaniyor neden'se
Baksana su perisan halimin nedeni
'O'
Yarali kalbimin yarali bereli bedenimin
Ayakda duracak hall kalmadi bende
Tez gelde kurtar beni bu savasin icinden

[ K-u-r-t-a-R ]
(..!..)

GEL......

Her şarkının içinde ben seni görürüm.
sevdan bir nefes çekmezsem ölürüm.
sabır kalmadı içimde dertler yaş oldu gözümde.
o yokluk denizinde boğuldum GEL!..
sensiz isyan ettim her an dünyam kahırdünyam zindan.
yine başım duman duman olmadan GEL!..
bu koskocaman dünyada sensiz yapayalnız kaldım.
sabır kalmadı içimde dertler yaş oldu gözümde.
bu hasretlik denizin de boğulmadan GEL!..

Konunuz hayırLı ugurLu oLsun Harika bir giriş yapmıssın cemre*mmm BayıLdım ikinizin özeL Arşivi bu artık askınız hiç bitmesin... Ömür boyu mutLu oLun sizi çok seviyorum.........

Aşk neydi?
Aşk bana geldiğin gündü.
Bir temmuz ayının onbeşiydi aşk...
Bakışların sevda kokuyordu.
Saatler aşka vuruyor
İşte aşk karşımda duruyordu...

Hecelerim senle oluyor seni seviyorum

Senin yerin önemli

Bir ömre bedel senden aldığım tek hece bile....
Öyle derin öyle yüce ki seni sevmek...
Bazen duygularım okyanuslardan bile büyük oluyor yüreğimde...
Kudurmuş arzız dalgalar gibi akmak istiyor yüreğine...

Bazen susuyor dilim...
Ama yüreğim feryada geçiyor bu seferde.....
Ne yapsam anlatamıyorum ki sana sevgimi....
Her yazdığım yazıda eksik kalıyor sanki bir şeyler.....
İstiyorum ki her kelimen her hecen bana olsun...
Tıpkı benim sana olduğu gibi...

Bazen bencilim diyorum ya da dengesiz....
Her şeyden sonra sana yazıyorum
“seni seviyorummmmmmmmm” diyorum...
Bu geliyor sadece dışa vuran.....
Oysa ne çok şey var anlatmak istediğim...
Ama yok ki bunlar için kelimelerim...
Yetersizim.....

Tek bildiğim yüreğim...
Sevgim....
Seviyorum diyebildiğim....

Seni sensiz yaşamaktan yoruldum... Bunun adı aşk değil ızdırap!... Belki de aşk!... Her ne ise bilmiyorum. Ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum...
Yüreğimden kopup gelen göz yaşlarım karıştı bir başına yağmura defalarca. Omuzun yerine ıslak camlara yasladım başımı. Sen ise sadece yoktun... Bu aşk degildi ızdıraptı... Belki de aşk... Ama ben artık aşkı dinlemek değil aşkı yaşamak istiyordum.
Bazen ılık esen bir rüzgardın saçlarımı okşayan. Bazen bir telefon kadar yakın ama aslında çok uzaktın... Sen sadece yoktun sadece yok... Ben ise artık ardınca acı bir tebessümle gülümsemek istiyorum adın geldiğinde aklıma... Ve senin için akan gözyaşlarımı geri istiyorum karanlık gecelerimden. Bir de seni özleyerek gecen günlerimi ve hayallerimi ver bana ! Uzatıyorum işte aşkını. Yüreğime seni taşıdığımdan bu yana sen sadece aşkı anlattın bana. Ben ise artık aşkı yaşamak istiyorum gözbebeklerinde.
Bir başına yaşanan yalnızlıklardan artakalan cam kırıklarını topla yüreğimden çünkü taşınıyorum kimsesizliğinden... Bugünü sensiz yaşamak aşksa seni seninle yaşayacağım yarınlara kaldırıyorum aşkı... Çünkü ben artık aşkı dinlemek değil aşkı yaşamak istiyorum... Biliyor musun? Seni kalbimde taşıyalı garip bir boşluk var içimde sadece bir boşluk. Tıpkı yokluğun gibi... Ne acı ne sızı ne de bir damla gözyaşı... Hepsi tükendi... Sensiz yaşattığın aşkın gibi...

Hislerinin acıdan hissizleştiği oldu mu senin hiç? Hissizim... Hissetmiyorum. Sadece yokluğunu yaşıyorum! Kapı çalındığında gelenin sen olmadığından eminim. Telefon çaldığında sen aramıyorsun kesin. Çünkü sen sadece yoktun bu aşkta. Sadece yok! Yokluğunda bulmuştum seni yokluğunda kaybettim... Sen kimsesizliğimden taşınalı beri yüreğimde bir aşk türküsü söylenmekte. Aşk şarkıları dinlemekten yorgunum. Yorgunum çünkü yoktuk ikimizde aslında birbirimiz için aşktan korkan iki aşk kaçkınıydık. Aşkın orta yerine düştük kavrulduk... Oysa ki yoktuk...

Bir yağmurlu gecede geçerse adım aklından... İçindeki boşlukta bir garip sızı duyarsan... Seni aramayışımdan sormayışımdan seni unuttuğum sonucunu çıkartma sakın. Ben sadece artık aşkı dinlemek değil aşkı yaşamak istiyorum... İşte bu yüzden... Gidiyorum!..

Yoksunluktur aşk dediğin!
Bir yanın eksik kalır geceler boyu aldığın nefes yetişmez sokak çocukları gibi dışarıda üşür yüreğin.

Kaybetmektir aşk!
Egonu gururunu kimliğini bir hırsızın ellerine gönüllü bırakmaktır. İsteyerek bencillikten vazgeçmektir. Omuzlarındaki tüm yükü atarak avare gülüşlere uyanmaktır düş sabahlarında. Hiç fark etmeden nelerden vazgeçtiğini cebinde avucunda ne varsa dağıtmaktır.

Aşk bir çeşit yoksulluktur. Mantığını kaybeder bedenin kim ne derse gülümsersin. Hayattan kopmakla durmak arasında sendelediğinde ruhun tam o anın içinde durur aşk dediğin.

Kazanma ihtimalinin az olduğu bir kumar oyunudur aşk. Elindeki karta bakmadan rest çekmektir yaşama. Tüm zenginliğini düşük ihtimale rağmen hayatın ortasına sürmektir.

Uğrunda bir ömür harcadığın özgürlüğünü hibe etmektir aşk dediğin. Başkasına ait küçücük bir kalbin içine sığmaya çalışmaktır. Köleliğe razı olmaktır. Gülümseyen bir çift dudağa güzel bakan bir göze esir olabilmektir. Yani aşk dediğin gönüllü hükümlülüktür.

Olmayacak duaya amin demektir aşk. İmkansızı başaracağına dair şiddetli inançlara tutulmaktır. Kaç merdiveni üst üste koyarsan mehtabı sevdiğinin kollarına çekebileceğini hesaplamaktır mesela. Ortak bir yıldız seçip bulutlu gecelerde seni düşünmediğini sanarak ağlamaktır.

Muhteşem şiirler yazdığına inanarak tüm sevdiklerini esir etmektir yüreğinden başka yere bağlanamamış kelimelere.

Uykusuzluktur aşk dediğin! Yalnızken onu düşünmekten kapanmayan gözler sabah ezanlarını duyarak sızar en sonunda. Sayısız geç kalışların açıklanamaz sebebidir. Birlikte olduğunda onu seyrederek bitirmektir geceyi ve çok uzun uyuyuşun içinden kalkmış gibi dimdik başlamaktır yeni güne.

Sürekli dalgınlık halidir aşk. Kafanı yaslayarak hayallere daldığın otobüs camlarında izler bırakmaktır ineceğin durağı kaçırarak. Yanından geçeni görmeden sokaklar boyu yürümektir. Kafanda duran gözlüğü konuşurken elinde tuttuğun telefonu aramaktır.

Zamanla kavga etmektir aşk. Yelkovanla akrebe küfür etmektir geçmek bilmez bekleyişlerde. Planlarını uyduramamaktır hayat sürprizler yaparak değiştiğinde.

Kendinden vazgeçmektir aşk dediğin. Yemeğin en güzel yerini ayırmaktır sevdiğin için. Onun yerine düşünmektir onsuz kaldığın anlarda bile. Birini kendinden çok sevmektir henüz kendini sevmeyi bile beceremediğin yaşam tünelinde. Hastalandığında bir sandalye üzerinde beklemektir sabaha kadar. Her acısını kalbinde misliyle hissetmektir.

Aşk dediğin yoksulluktur. Bedenini ruhunu kalbini emanet ederek başkasına; düşler bahçesinin çiçekleri ile avunmaktır.
Kendin olmaktır aslındaözüne dönmektir.
Vazgeçmektir hırslardan cezalardan çekişmelerden. Sadece güzel olana dayandırıp yaşamı her mevsimin tadını çıkarmaktır.

En değerlisi
aşk; bir kalbe sevmeyi öğretmektir.!!

Geri