aLchandez ws Eb0siy :)

Lan totoş güldürme beni :D madem ben sadece recoil buldum am feryadı versene tw giriyim pc ne bidaha aimbotu herkese gösteriyim :D işte g*t yok snde :D o g*t olsa boyle konusamazsın aslanım ben senden önce oynuodum cs ara verdim 6 ay 2 hafta once yeniden başladım dogrudur benim hatrım senden çoktur millette daha 13 yaşında cocksun ver bakayım tw :D madem o kdr delikanlısın ;) delikanlı olda ver tw aslanım

Ulan gerizekalı tv verııorum bıse bulamyınca aim die nie aglıon pzevenk

ver tw :D totoş 2 saniyede buluyum hemen ? aglama hadi hadi .d ver bekliorm

uuR ne Ezmısın La hLL olsun Gardaşima Ama Boyle Botlarla Vs Atma Bize Yakısmaz ;D

kartof simdi iyi bak öyle bi ss koycamki :D sizin team artık bot olarak tarihe geççek iyi bak :D yeni konuma aslanım ögreninde gelin :D

aLchandeZ Vs eb0siy ., Winner ; SirSwagger.

aynen kardeşim :D bu alnca onla yener .d

harry konuyyu kapatmıslar kardes :D alchandez gh ss ?

lan ne adamsınız warya adam ss de 1.6 demiş( ki 1.6 kasmıoruz ) ama seni 1.5 de yenmiş yine tutturamadın üstelik bide ss de tw resmi war adam sana tw de vermiş rezillik yaaa :D bırakın bırakın tmm alchandez hıle olsun yeterkı susun siz :D

Eyvallah kardeeeeş :)

lan ne adamsınız warya adam ss de 1.6 demiş( ki 1.6 kasmıoruz ) ama seni 1.5 de yenmiş yine tutturamadın üstelik bide ss de tw resmi war adam sana tw de vermiş rezillik yaaa :D bırakın bırakın tmm alchandez hıle olsun yeterkı susun siz :D

lan totoş : )) 1.6 olan 1.5 de vardır vede ben tw wercek die bekledm acıktı oyle vermedi Srfsiz bende msn ss aldım :d alayınız bot ugur .d (alchandez) botu sana gelince .d sn bu aim hasretiyle dewam ed :D hadi qq ewlad ogrende gel cs 'yi.

lan totoş : )) 1.6 olan 1.5 de vardır vede ben tw wercek die bekledm acıktı oyle vermedi Srfsiz bende msn ss aldım :d alayınız bot ugur .d (alchandez) botu sana gelince .d sn bu aim hasretiyle dewam ed :D hadi qq ewlad ogrende gel cs 'yi.
hele hele sen kimisn la adın nedir nickin nedir amk :D bizi herkesler tanır amk ne dıo la bu :D biz 1.6 kasmayız 1.6 kastığımıza dair bi tane ss kanıt göster tmm alchandez aim dicem bende :D

qL. kardesm ama az ez tmm mı ? mLLet bıda ws atmz waLLa :001_tt1:

hele hele sen kimisn la adın nedir nickin nedir amk :D bizi herkesler tanır amk ne dıo la bu :D biz 1.6 kasmayız 1.6 kastığımıza dair bi tane ss kanıt göster tmm alchandez aim dicem bende :D

Lan totoş siz yokken ben vardım ;) Sor herkese Alemde biliyoki Jd Clan ghost :D sen tw wer senin pc dede bulurum :D alchandezinki gibi hadi aslanım 2 le :D yol orda.

Lan totoş siz yokken ben vardım ;) Sor herkese Alemde biliyoki Jd Clan ghost :D sen tw wer senin pc dede bulurum :D alchandezinki gibi hadi aslanım 2 le :D yol orda.
tw wercem bişe bulmazsan cs yı bırakıonmu la :D eger bıse bulursan ben cs bırakcam ama sor benım pc me gunde 50 kişi giriyor amk ne neden bahsedıon her mac attgmzda tw dıe aglayanların arasında sende varsındır belki bılmıom :D gır profıle msn ekle tw gır bıse bulursan cs bırakcam hade beklıom :D ha bu arada sen yoklken ben vardım demişsin sadece gülüyorumm sen kimsn la :D

Geri