0
EXE RANK
Alchandez^
Fexe Kullanıcısı
Evet. Saol. 

o bot dediğin insan Cs yı brakıp gelmeseydı gorurdum senı ben sende kabul et yenerdı ?uuR ne Ezmısın La hLL olsun Gardaşima Ama Boyle Botlarla Vs Atma Bize Yakısmaz ;D
uuR ne Ezmısın La hLL olsun Gardaşima Ama Boyle Botlarla Vs Atma Bize Yakısmaz ;D
lan ne adamsınız warya adam ss de 1.6 demiş( ki 1.6 kasmıoruz ) ama seni 1.5 de yenmiş yine tutturamadın üstelik bide ss de tw resmi war adam sana tw de vermiş rezillik yaaabırakın bırakın tmm alchandez hıle olsun yeterkı susun siz
![]()
hele hele sen kimisn la adın nedir nickin nedir amklan totoş : )) 1.6 olan 1.5 de vardır vede ben tw wercek die bekledm acıktı oyle vermedi Srfsiz bende msn ss aldım :d alayınız bot ugur .d (alchandez) botu sana gelince .d sn bu aim hasretiyle dewam edhadi qq ewlad ogrende gel cs 'yi.
hele hele sen kimisn la adın nedir nickin nedir amkbizi herkesler tanır amk ne dıo la bu
biz 1.6 kasmayız 1.6 kastığımıza dair bi tane ss kanıt göster tmm alchandez aim dicem bende
![]()
qL. kardesm ama az ez tmm mı ? mLLet bıda ws atmz waLLa :001_tt1:
tw wercem bişe bulmazsan cs yı bırakıonmu laLan totoş siz yokken ben vardımSor herkese Alemde biliyoki Jd Clan ghost
sen tw wer senin pc dede bulurum
alchandezinki gibi hadi aslanım 2 le
yol orda.
slajflasjksaljfalan dünkü boto kimki beni ezicek gh kasmadan
sanada qq
![]()