Alias Kodları Nasıl Yazılır ? Kendi Anlatımım :)

mybbci batu vb ye geçti hll kank :D burç tırstım destan yazmısın ama okduum haklısın kardeşim :)

adam burç :D fantasy biliyorum nerdeyse adam F@nt@sy diye :D ama zor bir şey değil alias yada cfg yapmak kodlara ideal değer ver yeter al sana cfg :D kodu kendim kodladım ama öyle alias var bende kopyala yapıştır yapıyorum bu işte acayip profesyonel olan adamlar var onlara yetişmemiz uzun sürer biraz :)

Dynac yararlı bilgi ama biraz yetersiz daha açıklayıcı yapsan :D şimdi onu sen yazdın ama biz nasıl yazıcaz mesela ben burstfire yi kırk yıl düşünsem yazamam :D xDé

Eğer zamanım olsaydı konunun daha ayrıntılısını açardım. Boş vakit bulabilirsem ayrıntılı bir şekilde hepsini tek tek yazacağım.

burc senin yazmanda iyi olur valla :) 4undır açıklıcam elbet ama :D inan diyemiyorum kafadan yapıyorum ama fazla detaya giremiyorum yani :D

bilgi için teşekkürler.

süpersin tanıdıgım en iyi codersn

yalnız bişey diyim sana o sana ait olan kod 4-5 sene önce gene cfg'lerde vardı...

işin kısası şudur. Kimse cfg kodluyamaz hiç değilse şu zamanda kodluyamaz işi bilmeyenler bile kesip kopyalayıp yaptılar bu işi. Peki burç sen ne yaptın. Bende aynı ayptım hoşuma giden ayarları bulurdum yeni bir cfg üzerine kopyalardım. Sonuçta emek var gene benim yaptığım işte ama şimdi çoğu kişileri görüyorum bulduğu cfg'yi indiriyor. Altına üstüne ismini yazıp ben yaptım diye veriyor. Zaten counter-stiker launcher çıktığında oyunla birlikte hilelerinide veriyor şirket. Aynen gta'da olduğu gibi yok silah alma şifresi yok polisleri atlatma şifresi gibi...

1999-2002 yılları arasında cs'ye emek vermiş bizzat yüzyüze konuştuğum ferhat ateş ismindeki arkadaşım bu işlerle uğraşıyordu. Belki bileniniz vardır fantasy denen kişi bilirsiniz. Kullandığınız configlerin alias'larının çoğunda onun hakkı vardır. Bu bir gerçek. Bilmiyorum oda dışardan bulmuştur belki. Ben sorduğumda bulduklarımda oldu araştırıp yaptıklarımda oldu derdi bana. şuan kendisi aile sahibi bir abimiz.

yani böyle zart zurt açılan konulara cfg yapıyorum diye yalpaklananlara fazla inanmayın. Sözüm dynamic'e değil yanlış anlamasın. Fakat 2-3 günlük insanlarda büyüklerine kafa tutunca insanın lhaliyle morali bozuluyor. 12 senedir oynuyorum bu oyunu ben, adam 4-5 sene olmuş başlıyalı geliyor bana laf ediyor...

tekrar söylüyorum şu zamanda kodladığım cfg buyrun vb. şeylerle gündeme gelmeye çalışanlara takılmayın. Onlar yokken daha seviyeli bir oyun oynuyorduk biz bu bir gerçek. 15 yaşındaki çoçuk bu oyunu oynasa ne olur yani... Heryeri kirletir gider...

konu güzel olmuş sağol.

nokta :)

Geri