aLm1Raa* A1M Cfg 8.2 Mß :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karokan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

karokan

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
karokan
=====> aLm1Raa* ------------------- SELAMUNALEYKUM -------------------

Sxe için yapılmış Özel bir cfg'dir...

Cfg boyutu: 8.2 Mb Yani 8.2 Mb oLduğuna Göre demekki biRSürü aLiaS, wait, SetburS v.S k0dLarLa donatıLmıSTıR.

Cfg boyutu: 8.2 Mb

Kan 1zLeri, ßomba 1zLeri, Sprey izLer vß. ßu Cfg iLe Artık Gözükecek. Ve Daha ÖnemLisi Cfg a1m'Lidir. Düzgün oynayan Taramayan Oyuncu ßoL ßoL H$ vuRuR GaRanti :) .

Gerçekten güzeL 1 cfg Dénémén1Zdé f4yda v4r.

Link ===> [COLOR=#810081][B]http://www.upload.gen.tr/d.php/s4/pg...SToNe.cfg.html[/B][/COLOR]

Link ===> [COLOR=#810081][B]http://www.upload.gen.tr/d.php/s4/pg...SToNe.cfg.html[/B][/COLOR]

ßyLeR Cfg 8.2 Mß oLduğu için iÇindek1 kodLarLa oynamayın. !!! BozuLuR TekRaR yapıLması GüçTüRR.

Cfg'miS 8.2 Mß oLduğu iÇin aLiaS, wait, SetburS, v.S v.S ayarLar TamamiyLn Bana AittiR.

O yüSden Aim Cfg'diR boL boLL ks'LeRR b0L b0L h$'LeR.

=====> aLm1Raa* [Yani AhMéT Kardéşimizé Teşekkürlerimizi SunuyoRuz.]

=====> aLm1Raa* =====> aLm1Raa*

=====> aLm1Raa* Nß ' v3 Nß ' deki üyéLeRimizé Te$ekküRLéRimi SunuyoRum....... !!!!!!

:001_cool: :001_cool: :001_cool: :001_cool: :001_cool: :001_cool: :001_cool: :001_cool: :001_cool:

===>
LÜTFEN +REP ' İ UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR.... !!!!!

bu cfq yi biliorum

Doğrudur güzel kardeşim bu cfg bi kaç forumda paylaşıldı özel cfg'mdi. Baktım Nb'de yok nasıl yok dedim :D Hmn attım bende güle güle kullanın :)

cok gzl ama bu var bende badooo muzay

Eyw Saol Denemiycem.

aLıntı yaz kardesım :) cünkü alıntı :D

aynı kodları 100 lerce kes yapıştırırsan 8mb olur tabi.Bosuna indirmeyin kasıyor pcyi. Cfg 8mb se anlayın ki işe yaramaz :D Cs de 8mb lik kod yok.

uha 8.2 kaçkere kod tekrarı var ?

Teşekkürler.

Kopyala yapıştır diye düşünüyorum.
Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım İçin Saol

8.2 Olunca Ne Oluyor Full Kod Tekrarı Kesin.
Teşekkürler.

teşekkürler ama denemicem 8.2mb cfg copy paste ile doludur yada bir sürü gereksiz kodlarla :)

konu kilit link kırık :S

Geri