Ankara teamin alt clani Team forbidden clani 3d ye yakalandi kazamiz mubarek ola:D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csbaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

csbaran

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
csbaran
Beyler dun aksam Migth ws ye cagirdim ve ilk Basta de_vegas die qecti hileyle girmeyelim oyun kurallarini

bozmayalim gibi:D sonra iste d2 actim acaba warmi diye d2 dede:D 3d dedi koptum yemin ederim

zaten sabah mac attimizdada paso duvar calısıolardi adami bole sıkıstırırlar herkez sayit bizim teamin

alayi ordaydi ve ss lerine kadar war. yemin ediyorum alayi ezme bes para etmez insanlar adam bide

hile yok diye anasini katti arkadaslar duyun size sesleniyorum adam bize suclama atiyolar alai 3d:D

ankara teamin alt clani Team forribiden her halde ole biseydi sizde emeginizle bunları duyurun

sabah yendik die bi sevnıyolar soramassin:D arkadasa taa b tunelden cakti duvar yapti + orta kapıyı

tariyarak arkadasi gormeden vurdu neyse beyler fazla uzatmanin alemi yok sonucda yakalandiniz:D

koptum allah carpsinki bunlar harbi dallama su an onlara sadece kınıyorum el bilegiyle oynayın

sizlerin yardımıyla bunlari knıyalım Net bilgin halki:D:D ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kes Sadece Watch Elimden bisi kacmaz Yalancinin mumu yatsiya kadardir;)

lutfen bi cevap cakın

Kes Sadece Watch
Kes Sadece Watch
Kes Sadece Watch

Arkadaslar bunun gibi ne nice duvarlar caktilar allah belanizi wermeye zuhahahey:D

Lan onLarı Hepsi Bebe mk. Oynayamı bıLseLer SocL qeLirLer Nerde OnLarda O qot. LoLLer Yaa :D Baran Senide Tebrik Ediorm Kardesim YakaLadıqın ıcın :D

amele 3d lıler Allah'ım Ne ApTaLLar War Yha bu dunyada adam sw socl olmasına ragmen 3d ile girmeye calısıo bıde altta yazıo keske foto ceksedım La baran tuh nasıl unuttuk noob clan ust clanı bıle 3d dedı zuhahaahaa :D

buyrun wallahi bunlar clanimdaki adamlar kuran carpsinki hepsi wardi.

Kardesim her sey ortada gulluk gulistanlik her turlu akariz reziller:D

Ainn Ben Usp | -mArLoN * aLAyı 3d Mac Atarken Dikkat Edin ... ! Diqer Teamler :D

baran çok sağol böylelelerini ortaya çıkardığın için

Usp | beRk^ zaten bigün herşeyin ortaya cıkacagını biliodm aq :D sonunda gerçekLer meydana döküLdü böle ezikler kinqim die dolaşıo csde.

Buyurun arkadaslar cok sinirime dokundu :D buyurun hodri meydan

heLe onLarda 1 Lawuk waR ExpReSs. die o kım amq. !

Beyler dun aksam Migth ws ye cagirdim ve ilk Basta de_vegas die qecti hileyle girmeyelim oyun kurallarini

bozmayalim gibi:D sonra iste d2 actim acaba warmi diye d2 dede:D 3d dedi koptum yemin ederim

zaten sabah mac attimizdada paso duvar calısıolardi adami bole sıkıstırırlar herkez sayit bizim teamin

alayi ordaydi ve ss lerine kadar war. yemin ediyorum alayi ezme bes para etmez insanlar adam bide

hile yok diye anasini katti arkadaslar duyun size sesleniyorum adam bize suclama atiyolar alai 3d:D

ankara teamin alt clani Team forribiden her halde ole biseydi sizde emeginizle bunları duyurun

sabah yendik die bi sevnıyolar soramassin:D arkadasa taa b tunelden cakti duvar yapti + orta kapıyı

tariyarak arkadasi gormeden vurdu neyse beyler fazla uzatmanin alemi yok sonucda yakalandiniz:D

koptum allah carpsinki bunlar harbi dallama su an onlara sadece kınıyorum el bilegiyle oynayın

sizlerin yardımıyla bunlari knıyalım Net bilgin halki:D:D ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kes Sadece Watch Elimden bisi kacmaz Yalancinin mumu yatsiya kadardir;)

lutfen bi cevap cakın

Kes Sadece Watch
Kes Sadece Watch
Kes Sadece Watch

Yazık ki seni bunları yaparken görmek..neyin ne oLduğunu ikimizde biliyoruz Baran.İstiyosan konuşmaları buraya koyim yalan yanlış konuşmalarla göz boyamana grek y0k.Bizi maça davet ettiğin swde clientrace var.Yani sekmiyor.Ne kadar ilginç dimi.Hatta bugün maç öncesi konuşmamızı koyim istersen ne dersin.İstersen ssler var onları koyim..Millet neyin ne olduğunu görsün.Ama bu benim karakterime yakışmaz.Sana tavsiyem miLLeti kandırcağına biraz deLikanlı olda doğruları söyle..

belli oluyor bilader adamin tum clan onunde yemin ederim sana 3d ile girdi kuran carpsinki.:D hatta ve hatta osmanda wardi evet hile dedi bana

belli oluyor bilader adamin tum clan onunde yemin ederim sana 3d ile girdi kuran carpsinki.:D hatta ve hatta osmanda wardi evet hile dedi bana

Bu kadar ç0k yemin etme baran.Bana wallahi 3d y0k ölmüş annemin üstüne yemin ederim ki y0k dediğin günleri ve daha akşamüstüne kadar var ama açmıyorum dediğini hatırlatırım sana.İsterseniz pr0 master swsindede atıLır maç.Kimseden ne korkumuz nede bir yamuğumuz var.Herşeyi su üstüne çıkarmamamın sebebi arada dost hatırları var.Ama iyikide var.Ve eğer hatırlar kalkarsa ezik kim king kim belli olur.Ne kralız diye iddaa ediyoruz nede efendi.Biz bu alemde sadece birer player'iz..Kafanıza göre atıp tutmakla olmuyor bu işler.Ve eğer tek bir daha suçlama yazılırsa o suçlamaları geriye iade edicem ve bu kadar taviz vermem ona göre.

bıRakın Bu AyakLarı Adam qibi Maca Caqırdık qeLmediLer.SocL sw de hee qeLdiLer bide 3d iLe qirmeye caLısıo zuhahahaha :D

Baran aferim sana çok güzel bi konu tebrik ediyorum , sana yakışanda bu zaten :)
Sen daha toysun evlat bazı şeyleri anlaman için yaşının büyük olması lazımdır ki büyük olsa bile yaşın akıl yaşın bu değeri tutmuyor .
Avatarına bakılınca yüzünde tüy bitmemiş çoluk çocuktan bi farkın olmadığı apaçık ortada .
Seni tınlayanlar ya senin clanın olur , ya da senin gibi akıl yaşı yerine oturmamış çocuklardır !

Yazık sana . Neden yazık dersin ?
O kadar beraber takıldığın insanları sanal ortamda kötülüyorsun ve maçta olmayan tüm clan üyelerini de !
Yaş 19 yazıyor o bi yalan belliki 19 yaşında olsan bu lafları adamların yüzüne söylersin , millet içinde değil .
Rezil mi olduk şimdi ? , Herkes dışlayacak mı bizi ? , Kimse konuşmayacak mı ?
Çokta FF yani :)

Biz bize yeteriz merak etme ;)

buiLd.x3 ^^

belli oluyo osmana sor bi aksam dekii adam d2 de ve icede 3d ile girmedimi de tum clan ws atmyı beklıoduk biz mıgth i sonra adam 3d ile girdi scol sw de sana yemin ediyorum bak clan adamlarini cagirip bana burda bidi bidi yapma olum delikanli ol adam girdi iste susun zatren macdada bellıydı

Olum kotuleme deil benim amacim siz bana yamuk yaptıınız elbetkı cezasını cekeceksınız olum adam 3d ile girdi burda yalanmı atıcam ben sana qelipde adam girdi iste girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tamami girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

allah belamı wersınkı 3d ile girdi yemınlen bak herkez wardir clandakı herkez sahittir. ben sizi kotulemek deil actınız 3d ye acıyorum

Usp | Symb0Lic ayık oLun adamların alayında 3 D var ;)

al buyur bu adamda sw deydi yalanmi atacam sana solesene yalanmi aticam burda kamu oyu war yane ;) kafana takma gidere gider. lan kac kere soledim herkez gordu ama tıklıyan olmadı bakıyomda buraya werince nası urperıonuz olum gidere gider tamami susun. dwm edin adam takmis swde sxe yok dıo bole aptallik botluk olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri