0
EXE RANK
csbaran
Fexe Kullanıcısı
Beyler dun aksam Migth ws ye cagirdim ve ilk Basta de_vegas die qecti hileyle girmeyelim oyun kurallarini
bozmayalim gibi
sonra iste d2 actim acaba warmi diye d2 dede
3d dedi koptum yemin ederim
zaten sabah mac attimizdada paso duvar calısıolardi adami bole sıkıstırırlar herkez sayit bizim teamin
alayi ordaydi ve ss lerine kadar war. yemin ediyorum alayi ezme bes para etmez insanlar adam bide
hile yok diye anasini katti arkadaslar duyun size sesleniyorum adam bize suclama atiyolar alai 3d
ankara teamin alt clani Team forribiden her halde ole biseydi sizde emeginizle bunları duyurun
sabah yendik die bi sevnıyolar soramassin
arkadasa taa b tunelden cakti duvar yapti + orta kapıyı
tariyarak arkadasi gormeden vurdu neyse beyler fazla uzatmanin alemi yok sonucda yakalandiniz
koptum allah carpsinki bunlar harbi dallama su an onlara sadece kınıyorum el bilegiyle oynayın
sizlerin yardımıyla bunlari knıyalım Net bilgin halki
ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kes Sadece Watch Elimden bisi kacmaz Yalancinin mumu yatsiya kadardir
lutfen bi cevap cakın
Kes Sadece Watch
Kes Sadece Watch
Kes Sadece Watch
bozmayalim gibi

zaten sabah mac attimizdada paso duvar calısıolardi adami bole sıkıstırırlar herkez sayit bizim teamin
alayi ordaydi ve ss lerine kadar war. yemin ediyorum alayi ezme bes para etmez insanlar adam bide
hile yok diye anasini katti arkadaslar duyun size sesleniyorum adam bize suclama atiyolar alai 3d

ankara teamin alt clani Team forribiden her halde ole biseydi sizde emeginizle bunları duyurun
sabah yendik die bi sevnıyolar soramassin

tariyarak arkadasi gormeden vurdu neyse beyler fazla uzatmanin alemi yok sonucda yakalandiniz

koptum allah carpsinki bunlar harbi dallama su an onlara sadece kınıyorum el bilegiyle oynayın
sizlerin yardımıyla bunlari knıyalım Net bilgin halki

Kes Sadece Watch Elimden bisi kacmaz Yalancinin mumu yatsiya kadardir

lutfen bi cevap cakın
Kes Sadece Watch
Kes Sadece Watch
Kes Sadece Watch