Ankara teamin alt clani Team forbidden clani 3d ye yakalandi kazamiz mubarek ola:D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csbaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Offf Offf coLuk cocukLa ugrasıyonuz ya anca Laf edersiniz oLm siz bize :@ Lafta kaLmasın ya icraat icraat . .
oyunda milletin bi taraflarına koymak koLay geLin yapın ya lütfen geLin koyun bi tarafımıza . . .

uLan HazenLer Harbiden CortLamış ya . .

al iste olum sen kimsinki ben sana yalan atayim gel ankaraya ortamimi gor olum kalkip sana yalanmı aticam sor oguzhana deki barana sen 4 gun once sormadınmı desene olum ben annem hakkında sana kalkıp nıe yalan atayım yasayan annemı sana nıe olu dıye gosterıyımkı keske yasasaydıda yalan atsaydım sonra qel qelelim ahmed e batuya kac kislere duvar attınız ses cıkarmadı ahmed b deyken kutuyu taradınız onada ses cıkarmadık dahada soverim sovuyorumda buna itrazin warmi senin he warsa sole cevaplayalim asalak sensın tıpıne baksana zaten wall geleli 2 gun oldu 4 gun once sordu git bunu oguzhana sor bi yalanmı dorumu adam kafadan sıkıo ellam siz takimmisiniz 2 3 tane leymir almısınız kasıosunuz bak o macda kac tane duvar attınız sesımızı cıkarmadık dua et cıkarmadık istesem bende acar alayınızı dızerdım bı kere ben sana karsı her hangi bi yalan atmadım ben laflarımın arkasındayım deılsem sole deki baran sen buı laflarının arksında deılsın dei tamam eyw dicem ama her zmn arkasındanyım gene olacam ben bu konuyu actıysam bosa acmadım butun clan oyuncularım sahit hıleyle gırdıgını gorduk yemın ederım sen demedınmı bana baran 75 kontore kazıklandım wall alicaktim budamı yalan solesene olum yalanmı bunlar sonra ıste baran xxxxx Ekran kartina wall ayarlasın akıan sole
msnger plus olsa burda war ya bu lafları soledıne cok pısman olucan.

ha bide küfretmeden oLmaz -team forbidden 'e laf edenLer sizin götünüzü bi sikerim bacaklarınıza iner toplayamazsınız

saygıLı oLun adam oLun Lan .. :@

Baran sana burda yalanların için güzelce bi söwerdim ama resminden de belli daha çocuksun . Sana 2 soru sorcam cevabını erkek gibi (mechul ama ) vermeni istiyorum. Beni vs için çağırdığın serverda sxe yi kaldırtmadın mı ? Ben eğer 3 d isem o server a nasıl girdim ? Bunların cevabını sadece bana değil herkese ver ve karı gibi konuşacağına bu konuyu burda kapat tabi verecek cevabın varsa ... Eğer kaldırtmadım diye yalan atıcaksan onun da ss si var koyim istiyosan ...

Saygili olunacak bi durum warsa Onlar bize duyacak kardesim adamlar gelip benden sırff wall i almak icin yaptigi planlarla kalmadi adamı goruyorsun koydugu ss lerde adam baska msn acıp bende wall almaya calısıyıo + akılsız kafam ss cekseydımde ıste cekemedım ceke bılseydım gorurlerdı ben gene dıyorum ya laflarım arkasındayım her zamanda laflarımın arkasında olacam ben adamına gore muamele yaparim bana msndende can ciger gibi davranıo ne zmn slm werse baran cfg baran wAll konusunu acıo. yalansa yalan desın

Lan olum bak sana yemin ederim se de vegassın qercegini sildin de geldin kuran carpsinki dıyorum bak bu kadar sana bole konısyorum clandakı arkadaslarda wardi sen gittin 3d actin dedim bole bole serwerin sahibi gunay war ona soledim adam dediki pic 3d ile gırıo dedi sxe kaldırıorum dedi git vur kafasına dedi bende admınlıgının pw sını aldım gırdım sen 3d ısen bızım arkadas dedi sen bırak ben ezeyım dedi umarım anlamıssındır bak kuranı aldım agzıma osmanda sahit tamami benım yalanım dolanım yoktur bak gene lafımın arkasındayım ben

Lan olum bak sana yemin ederim se de vegassın qercegini sildin de geldin kuran carpsinki dıyorum bak bu kadar sana bole konısyorum clandakı arkadaslarda wardi sen gittin 3d actin dedim bole bole serwerin sahibi gunay war ona soledim adam dediki pic 3d ile gırıo dedi sxe kaldırıorum dedi git vur kafasına dedi bende admınlıgının pw sını aldım gırdım sen 3d ısen bızım arkadas dedi sen bırak ben ezeyım dedi umarım anlamıssındır bak kuranı aldım agzıma osmanda sahit tamami benım yalanım dolanım yoktur bak gene lafımın arkasındayım ben

Ya sus az önceki mesajlarında sxe kaldırmış dediler diodun..Şimdide arkadaş kaldırdı diyosun..Olm konuştukça yalanların ortaya çıkıyor..eLimmdeki moviede bitsin o zman görücem seni..Nasıl sövdüğünü hepimizin ekran görüntülerini...

Hala yalan söylüyosun amacın benim ağzımı bozmak mı bilmiorum ama sonunda o da olcak . Dediklerin yalan bide ustune sen 3d açtın diye sxe kaldırttım diye ayrıca bi yalan daha soyluyosun. Kendin itiraf ediyosun sxe yi kaldırttığını . O da yalan daha bana gel vs derken bile o serverda sxe olmadığına eminim . Ben akıllılık ettim de vs başlatıyodun ben dedim 1 dk bekle bişey deniyecem dedim. Çıktım oyunda sxe kapattım girdim servera bi baktım atmadı oyundan. Dedim sizinle vs atılmaz sxe kaldırıp aim açıcaksın ben de yiyecem .Direk cevabın hazırmış gibi tsay dan bana dediğin aynen şu inanmıyosan ss atayım !!! Yalansa yalan de bana hadi ben sxe yok der demez bana t say dan inanmıyosan ss atayım dedin. Bizi aptal mı sandın koçum senin kullandığın bebe programları tek tuşla açılıp kapanıo kapatınca ss çekip atcan bize mi yutturcan ...

Lan amk sana bisi soliyyimi o kadar delikanlıysan gelirsin sw deki herkezi buraya dokerim tamami doruları o kaz kafana sokarim tamami . 3d y le gelip guya beni kiracak zaten sw basinda sxe wardi msnden bi yazdım kaldırdı arkadas saolsun bi 3d ile gırıo dıyınce oda dedi sende gerekeni yap dedi kaldıryom dedi dedim kaldir kaldirdi sonra sen gırıp cıkacam dedın olay boole oldu bana gercek de_vegasın i yukledın sana yemın ederım allah sahıdımdır bak yuce rabbımı kattım senın kadar namusuz ınsan gormedım gorduysem namer olu namert olayım bızım clanakı adamlardamı yalan atıyo? solesene bızım clandakı adamlarda yalan atıyo demeedınmı ben hıle kullanıyom osmana demedınmı solesene? he madem delıkanlısın demedınmı osmana ben hıle kullanıyorum yalan atmıyorum lan git allahın askına bana dıonuz ama soyledınız laflar bırbırını tutmıor nıyazı ben sorularımın cevaplarını alamadım daha 75 kontor wall aldini + bana yalıp yalvardını ıstersen osmanı davet ed konus tamamı benım yalanım yok calısmasaydı 0 wall armyde calısmazdı ıstersen gıder her yerden ss ceker ben buraya koyarım tamamı sorun deil siz zıvanadan cıkmısınız madem atarlısınız yarın 6.30 mac atalım o kadar atar yaptınız madem he olum cok doneksınız kuran carpsınkı war ya cok doneksınız sıze dıcek tek lafım war allah yukarda yuce rabbım. gelsene msn burdan bana klavye erkeklligi yapma al niyazyı topluya asna kanıtlayım osman yokki bi konussun osman gelsin o zmn gorusunuz lol ler LIKEPAST Clani herkez sızın ne ayak oldunu bılıo o gun ku macda Express anıl bile gordu sizin ne ayak oldunuzu maxsimum herkez gordu kafani yorma

Lan orospu cocugu sonunda ağzımı bozdurdun mutlu oldunmu amına kodumun piçi . Bütün clan serverdaydı gördü diyosun senin yalanını sikim ben girdiğimde serverda bi sen vardın bide nemesis vardı . Baktın senin sxe foyan ortaya çıkacak o ibneyi de yanına çektin bu yalanı attın ortaya. Msn den arkadaşa soyledim kaldırdı yalanını da git senin kendi yaşıtın bebelere soyle inanırlar belki ...

amele sus 3d Li cocuk La MaL KeS Sadece Watch kinq senin gibi amelelerle ugrasmaz onun ıcın ben ılgılencem senle L@mer leymir idiot ulan soclda 3d acmaya calstını cumle alem bılıo ankara team bile aim dio aim cocuu 3d bebesi cs bilmez Leymir k3s sesini yoksa biz kesmesini biliriz

nasi ateslenıo suna bak zuhahah bak bak adam geldi yapram sen sw ye girmeden once o 3d li girisinde sw 4 kisi wardi mıllet 3d oldunu gorunce dedi baran bunlamı ws atacan dedi aynen bole gulduler bide acmıs 3d yi senle ws atıcak dedi
sonra geldinde adamlar gulerek quit atti cıktı ben bıle utandım sahsen alayinizi tatmin ederimm

yorumu oku yorumu gozune gozune girsin ? tamami umarim buda sana kapak olmustur bida yuzun tutupda buraya yazı yazarsın ins

Şimdi işin içine bide LİKEPAST ı karıştırdı baktı sıyrılamıyo !!! Burda konusşam kolay diyosun ama ibnelik yapıp konuyu buraya taşıyan yine sensin senin sxe olayını yaymicaktım ama sen illa da gel yay dedin.Gittikçe batıyosun ona buna bok atmakla king olunmaz .Daha veledsin zamanla öğrenceksin ama çok geç olcak ...

bak olaydan nası kurtarıosun sıyırıoyosun olum acmısın 3d yi ben saf gibi kazma gibi def mi kascam sen bizi salakmi sandin lan at bulbulu baktım de_vegas 3d ile giris yapmistir oyun kurallarını bozmayın dedınde koptum wallahi
anca sen burdan konusursun orda yoktimki aklima gelemdi ss almak osman war gidin bak sizin ust aganız sorun ona herkez eklesin gıtsın sw sıne sorsun emınımkı konustum gibi cevap werecektir ;) fake bi awp osman acmislar simdi onla yorum yaparlar yemin ederim gulerim o zmn her sey burda deil gelin msn ye onu davet edelim ss lerinide buraya koyuyum tamami?

Leymir korktun tabi bi kinqLe karsılasmaya ysf ysf cektın perte cıkmamak ıcın aim actın follos ne bicim cs cisin biz ustune basa basa socl dıoz sen 3d acıon salak uLan war ya o sw sahibinde fotosu war butun sıtelrde bızım sıtemzde bıle onu yayınlıcam rezıl herif

Bana 3d veya aim diyerek anca benim ne kadar iyi oynadığımın üstünü çizmiş olursunuz beni bilen biliyor sizin gibi 3 günlük bebelerin ne dediği anca senin clanındaki bebeleri eğlendirir.

ya yemın ederım gulmekden yere yatacam olum carpilacan git agzın bvurnun yuzun yamulacak la olum git ya goz gore gorede yuzsuzluk yapip yalan atılmnazki wallahi atilmaz ya sen 3d acmadiysan bu forum benım serefimi Sik... tamami umarım kanıtlayıcı olmustur

La amele bizi hic bi takım deviremedi sizin gibi leymirlermi dewrcek yemeyınce 3d baswur hemen Allah bilir alyınızda wardır 3d 3d cocukları 3d ile kinq olunmuyo gK salakı bnde kinq oLrdm acam 3d yi oh idiot eLinde sonunda orencektık ii oldu foto da war ameleeeeee

leymir korktun tabi bi kinqle karsılasmaya ysf ysf cektın perte cıkmamak ıcın aim actın follos ne bicim cs cisin biz ustune basa basa socl dıoz sen 3d acıon salak ulan war ya o sw sahibinde fotosu war butun sıtelrde bızım sıtemzde bıle onu yayınlıcam rezıl herif

lan tmm susun ben daha sİze bİŞey yazmİcam demİn 3d dİodun Şİmdİ aİm dİosun 5 dk sora bak daha neler Çikar ben dİyeceĞİmİ dedİm benİ bİlen bİlİr kardeŞİm ...

Fotosu varsa koy lan buraya koy fotoyu olay aÇikliĞa kavuŞsun amma konuŞtunuz ya koy aq fotoyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri