Arjantin Server ında tanıstıgım cocuk :D şansın bu kadarı Yemin Ederimki

3
EXE RANK

*Dynamic

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.forumqs.com
*Dynamic
FİREMAN` SS ÇEKTİ BUYRUN DAHA 2 DK ÖNCE KONUŞTUK 1yangda VARDI
4013.bmp

öncelikle merhaba saygıdeğer Netbilgini üyeleri :)

Forumda cok görmüşsünüzdür yok bunun cFg si yok sunun cFg si falan fisman

Bundan 1-2 hafta önce Arjantin Server ında kasarken Fireman [ahmet arkadasımız da vardı isteyen sorabilir] bir cocukla tanıstık.Ben server a girer girmez Selamın aleykum dedm ve bana aleykum salam dedi cok sasırdm.ve samimiyeti kuraym dedm arjantin sw da bir Türk olabilirmi diye.Tabi ben hemen adamın pinge baktm ping 24-27 fln.anladmki Bizden deil.Tabi ingilizce konusuyorz.yabancı server larda da pingin 100 üstündeyse 5 dk içinde ban yiyorsun otomatikmen.ben hemen cabk cabk konusaym derken Fireman geldi ve ben 2 dk sonra ban yedm Ahmete msnden cocugun msnini almasını söyledm.Oda fazla ingilizce bilmedigi için bana nasıl söylicem dedi.bende :D sıktım kafadan bişiler ingilizce Give me your msn address? die söyle dedm oda server da cocugun msnini almıs ve oda ban yiyince msne gelip bana cocugun msnini attı.bende ekledm fln.sonra kabl etti cokluya aldık ben basladm sorguya. işte ingizlice konusuoruz ama Ahmet olaya fransız kalıyor :D ben hem cocuga hemde ahmete laf yetiştiriyorm cocugun dedklerini ahmete ahmetin dedklerini inglzceye ceviriyorm.:D sonra cocuga soruyorm işte baban nereli dedim :D marash dedi annen dedim oda beirut dedi [yani Lübnan] vay be cocuk maraslı cıktı dedm :D acayip sefindm.ama 1 sorun vardı cocuk arjantinde yasıyor cok az Türkçe biliyordu.Ve Türkiye ile sordugumuz cogu seyden haberi vardı.Mesela bize diyordu Türk insanları biraz kaba kavgacı cok sigara içiyorlar fln.Türkiye'ye hiç gittinmi dedigmzde 1 kez dedi.Ahmet bana cocuk kac yasında cs ye baslamıs die sor dedi sordm ve 2002 dedi.artık cs 1.5 az oynadıgını ve artık 1.6 ya yöneldigini söyledi.yasını sordk 19 dedi ahmet de hemen 15 dedi.ve cocuk :D siz daha kucuk cocuksunuz dedi ingilizce.ve bende arkadasımın 17 benm 20 oldugumu söyledm.ve hazr birini yakaladk cFg sini istedm ve bana attı youtube da movieleri bile var.Nicki bazen Erasmo Bazen WoL hep değiştiriyormus
ve sansında bu kadarı dedm vallahi şaşkınlk içinde kaldm

gelelm attıgı rara ben bunu bildigimiz bir upload sitesine upladm buyrun deneyn rarın içinde movie linkleri fln var hepsi 1.6 izledm ve cok basarılı ve cocugun adı Agustine :) yemin ederim gercek beyler
http://www.upload.tc/download/13483/agustine.rar.html

Anlattıkları Doğru
O çocuğu Sildim Ben Msn`sini Gel Msn Söle Yine :)

Yalan Değil Msn`de Çoklu Konuşma Yaptık -- ONUN MSNSINI ATSANA YINE SILDIM :)

nDn ßu kadar cok yemin ediyosun ßu oLaßilecek ßi oLay ..

saoL hıkaye qomedı ama xD denicem

Atıyo atıyo senin polon dilin var sanki komplo kurmusunuzdur belki ahmete ahmet yalan sölemez

cok duygulanım :D:D

nDn ßu kadar cok yemin ediyosun ßu oLaßilecek ßi oLay ..

çünkü böyle olay cok oldu.kimse inanmıyor.millete innndırmak için böylesi gerek kardeşim :/

ahmet al msn Msn Adresi Vermek Yasak

Atıyo atıyo senin polon dilin var sanki komplo kurmusunuzdur belki ahmete ahmet yalan sölemez

onada inan doğru anlattıkları adamın msn ben aldım sw ye girip :) adma bana maraba dedi ilk msn de :D

ayriyetten cocukla ingilizce konustk.elbet takıldıgım yerler oldu ondada sözlükten baktm.

Sor bana almanca ve ing var ing perfect ama almanca zor 4sene almanyada oturdum orada orendim 11yasındamı ne dondum Vatanımaaaa

yalan deil la ne yalanı çokmu zor yabancı swda oynamak bende oynuorum saol birader ;)

1 yang ve ahmetle suan msnde konustuk cocukla ss atsınlar istiyosanız movie yide izlediler

arkadaşım resimde adam sana güe güle diyor sende ss çektim diyorsun şakamısın sen ?? bırak bu işleri !

tamam eğer resimi son anda çektiysen sorun yok ozaman pardon birde burc abi ya bu oyun bölümüne neden bakılmıyor ?? hep counter strike ??

Vay Be Berk Senle Msnde KonuscamxD

Geri