Arkadaşlar Aileme Kapsıcak Bir Sorunum Var :(

0
EXE RANK

LiveForMe

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LiveForMe
Simdi öncelikle uzatmadan konuya geçmek istiyorum

Birgün Kuzenlerim Ve Kuzenlerimin Arkadaşı ile havuza Gittik Eylendik Falan Filan Bir Ara Arkadasım Kücük havuza Girip onu Facebookta Rezil edicektik Bende Arkadasımdan Rica Ettim Telefonunu Aldım Video Cekmeye Basladım Havuzda olan Kişi Yani Rezil Edecegimiz Kişi Kapatmamı ben dinlemedim yanıma Yaklaştı Boğmaya Başladı Beni Kapatıcam Bırak deidm Dier Arkadasıma Vermeye Calıstım Telefonumu 3 kere boğdu Telefona Zarar gelmedi 4 dayanamadım telefon düştü :( Beni Bogan Arkadas Telefonun Kime Ait bildigi Halde Bogdu Silecegimi Soledim Ama Israrla Bogdu.

Simdi de Telefonun Parasını İsteyim Yarı yarıya Ödiyecekmişiz Bende hayır vermiyeceğim Dedim Bende Babamla Akşam Szin Eve Gelicem Dedi.

Sizce Aileme Onlar gelmeden Söliyimmi

Yoksa Baska Seçenekler Soleyin Uyguliyim.

Bide Bu AKŞAM GELİCEKLERMİŞLER.

sen ölmüşsün kanka :D

Kardesım sen direk bir yakınının yanına tatiLe cık :) 3 Ayda geLme git gez.. Sonra teLefon acar soyLersın :D

Zaten Bugun Memlekete Gidicez :(

git annene söyle bence o sana fikir verir sonra annen babanı yumaşatır ya annen söyler ya sen söylersin ama bence kızmaz alt tarafı telefon yarısı olsa 250 tl ...

seni boğmaya çalıştıgını söyle babasıyla kavga etsin :D

akrabalarını çağır aileler arası facia olsun :D

Arkadaşlar Ben Olayı Abime Anlattım ABime en bastan anlattım Cocgun Tel falan İstedi ismini soledim Bugun Aksam Geliceklerini .

abin döver o zaman ? :D

Yok konuşucak :) Deniz Yorumlarınla Güldürüyon :)

Hocu bi yerde birikmiş paran yok mu :D

Ya para Sorun Değil Ama Suç benim Değil Çocuk solese Silicez Silmicekmiydik kaç yıllık arkadaş. bilmiyorum İşte Abime Anlattım Donunce Geri Halledicez.

git annene söyle bence o sana fikir verir sonra annen babanı yumaşatır ya annen söyler ya sen söylersin ama bence kızmaz alt tarafı telefon yarısı olsa 250 tl ...

seni boğmaya çalıştıgını söyle babasıyla kavga etsin :D

akrabalarını çağır aileler arası facia olsun :D

DeniZ ne adamSın hacı ya güLmekten öLdürdün beni :):)

psikolojin bozulmus gibi davran bagır cagır baban sana kızarken kapıyı cek git :D sonra baban yada baskası arkandan geLir :D

kardes sen en iyisi söle ailene anlayışlıdır sen yapmadıysan zaten o tel. parasını vermez baban o paraları şıp diye bulmuyorkı bi istemeyle versin :D yani...

Geri