Arkadaşlar bilgisayardan anlayan bi arkadaş bakabilirmi

0
EXE RANK

fataLityy

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
fataLityy
Öncelikle merhabalar ,
Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımı formatlayacaktım fakat birden bi problem ile karşılaştım problemim şöyle BIOS ayarlarından önceliği Cd-Rom'a alınca format atarken "Windows bazı dosyaları yükleyemiyor hata kodu:0x80070017" gibi bir hata veriyor BIOS ayarlarından önceliği Hard diske aldığımda ise "Cd'den ön yükleme için bir tuşa basınız" yazısı gelmiyor ne yapmalıyım acil yardımınız gerekli :(

bios ayarlarından 1. yi cd sürücünü işaretle kaydet yazıyı gördünmü tuşa bas cak formatı

Format CD sindede problem olabilir böyle bir sorunla bende karşılaşmıştım başka bir CD denediğimde sorunsuz atmıştım formatı.

1- Format CD'si bozuk olabilir.

Senin istediğin yolu yapmak için Bilgisayar açılırken öncelik harddiskte ise, biosa göre değişir esc veya f8 tuşları ile menu açıp ordan cd&dvd rom seçip format işlemini başlatabilirsiniz. Fakat öncelik cd de olunca gelen hata öncelik cd de olmayında gelmeyeceğini zannetmem. Cd bozuk olabilir.

Bios'tan cdroom seçmelisin zaten. Harddiskle olmaz :D Format cd'n bozuk. Ya cdyi değiştir yada format dosyalarını usb'ye at bios'tan usb'yi seç öyle at.

bencede bi cd değiştir.

Geri