Arkadaslar FPS Sorununu Format Çözermi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

`-A n [T] O * T|k ~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-A n [T] O * T|k ~
Arkadaslar oncedende sormusutm sizlere bir kez daha soruyorum bilgisyarciya format attirsam ve sorunu soylesem ekran karti fan cat curt temizletsem fps duzelirmi sizce bu sorunu boyle Çozen varmi ? ? ?

1024 intel ekran karti cift cekirdek felan Özellİklerİ.. Sİzce dÜzelİrmİ bİrde pc cabuk isiniyor hart hurt diye bagiriyor 1 yillik bilgisayar daha

Kesinlikle çözmez. Fps ekran kartı driver ayarlarıyla çözülebilir yada ram ve yeni ekran kartıyla takviye edilip dzeltilebilir.

Drıver Ayarlarıylla Ilgılı Msnde Gorusebılırmıyız Ayrıntılı Bır Sekılde Sıtedekı Herseyı Denedım Ancak Duzelmedı ?

Ekledım Ancak INTEL Ekran Kartım Ben Nb'dekı Ayarlara Göre Düzelttim Ama 20 Fpsden 35'e Yükseldi İlk Aldıgımda Pcyı 100'dü Sonradan Fan Isınmaya basladıkca Böyle oldu ben bı format attırıyım adamla konusuym pc geldgınden berı hıc format atılmadı ve kasasıda temızlenmedı belkı 60'sa sabıtlenır 60'da bile oynuyabılırım

Kendinde belirtiyorsun; format atılmadı ve kasasıda temizlenmedi.
Yetkili arkadaşlar gelince konuyu gerekli bölüme taşırlar.

Konu Taşınmasına Gerek Yok Öneri Almak istedim Lonely'den Baska Önerisi Olan Çıkmadı Kökten Formatlır Temızletırım Olmazsa Inaktıf:) KONU KİLİT PLS

benimde ekran kartı fanımdan ses çıkıyodu bi kerede fps m durduk yere dusmustu içini aç temızle format da ıstege baglı attır. bidaha da yok kendim bulurum felan deyıp konu kılıt felan deme kendın bulacaksan konu acma.

Lock.#

Hiç format atılmadı ve temizlenmedi demişsin format atmadan önce kasanın içini güzelce temizle sonra formatını at sağlam bir virüs programı kur sistemini kasmayacak [Avg] fpsde artış yok ise sistem özelliklerini yaz yardımcı olmaya çalışıcam.

Yardım bölümüne tasındı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri