Art`z | vs T[C]S | buda bizdeen qorqeus'a gelsiin +1 BOOONUUUS <3

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EXHOUSTH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahmet liseni basacakmıs :) adam nede olsa ;BOKLU; :D dıkkat et sıcar azına :) alıskan nede olsa

tebrikler gangalar.

​zuahaha gL kraLLara .d

Olm Photoshop lan bu hile var :PP GL &

lkjhsdlkgjalşsfasd :D:D::D

farkındaysanız konuyu acarken ben sze yorumumu yazdım. 2 gun once sızle mac attıktan sonra ss almaya erınırken sımdı sızın gıbılerın ss sını koymak cok zevklı toplam 6 map attık 5 ini yendık 1 ını yenıldık yenılldıgımız teamda real team deıl sevının sızı cocuklarrrr....

farkındaysanız konuyu acarken ben sze yorumumu yazdım. 2 gun once sızle mac attıktan sonra ss almaya erınırken sımdı sızın gıbılerın ss sını koymak cok zevklı toplam 6 map attık 5 ini yendık 1 ını yenıldık yenılldıgımız teamda real team deıl sevının sızı cocuklarrrr....

Tamam susabilirsin kiral.

hArryciğinin bıçak yemesi koymuştur tabi haklısın , yada 12-0 mı ?

ahahha :D:D kenksler bizde kactane ss var en güzeli buydu bonusu sormaya gerek yok :lol:

biz yenince real değil siz yenince real hmm tamam.

ahkikohkhokho knka :D gl canlarıma
güzel koymuştur daha bunlar aglıyorlar :D
bi maçtada gl başarılar demiyorlar

Khatlow Biz Ağlamıyoruz 1 , 2 . si Sanki İlk Defa Adam Kesmişler qibi Reklam Yapanlar Onlar 3 . sü Berat Herqün hemn hemn 20 adam kesio Nedense Orda Burda Msn de Kımseye Onu Kestım Sunu Bıcakladım Demıyor ;)

Bakın beni konuşturmayın. Oyunda bir kere kestiniz , Ee noldu ? Diğer 2 mapda herkezden iyi fraglarımı kastımmı ? Kastım. Ee kestinde noldu king mi oldun benim fraglarımın karşısında attığın bıcağın anlamı nedir de gelmiş burda arkamdan konuşuyorsunuz ? 20 maçda 1 kere yıkmışsınız bişey dememiştim ama bi dahada arkamdan konuşmayın gelin akşam 20 map üst üste atalım en fazla 1 map alırsınız al bu kadarda büyük konuşuyorum varsanız gelirsiniz.

katlow sana gelince ; http://www.netbilgini.net/mac-ve-vsleriniz/216678-t-c-s-clan-v-s-w-lawsons-clan.html Senin gl başarılar diye yorumunu göremiyorum şimdi sen ağlıyormusun ? Konuşmayım diyorum eğlensinler diyorum abartıyorsunuz arkamdan bıdı bıdı laf atıyorsunuz. Lan siz kimsinizde beni ağlatacaksınız he kaç maçınızdan kaçtığımı görmüşsünüz. 50 maçın birinde kasamadım uykusuzlukdan ondada gelmiş arkamdan konuşuyorlar ya sabır.

katlow sana gelince ; http://www.netbilgini.net/mac-ve-vsleriniz/216678-t-c-s-clan-v-s-w-lawsons-clan.html Senin gl başarılar diye yorumunu göremiyorum şimdi sen ağlıyormusun ? Konuşmayım diyorum eğlensinler diyorum abartıyorsunuz arkamdan bıdı bıdı laf atıyorsunuz. Lan siz kimsinizde beni ağlatacaksınız he kaç maçınızdan kaçtığımı görmüşsünüz. 50 maçın birinde kasamadım uykusuzlukdan ondada gelmiş arkamdan konuşuyorlar ya sabır.
1 üst üste kendi mesajlarını atamazsın forum kurallarını oku. 2 konu da gerginlik yapıcaksan yorum atmayacaksın. 3- O crawlinq bebesi mi ne msn'de cfg dilenirken iyi nb'de gelir atar gider yapar kim ki o?

Geri