Aşk Sözleri

aŞk bİr elmali Şekere benzer,, bİtince sapi kalir

Ne senden vaz geçerim, ne düşlerimden, nede gözlerimi kaparım hayalinle yaşarken, inan hayatı seni bana verdiği için, seni ise hayatıma anlam verdiğin için seviyorum!!

Gitmek mümkün olsa gitsem uzaklara, sevmesem seni yaksam yüreğimi, savursam küllerimi dağlara denizlere , yeşerirdi küllerim sana olan sevgimle..

Elimde denizde bulduğum bir midye var, denizden o kadar uzakki tıpkı seninle benim gibi.Ama arada tek fark var o denize sen bana aitsin.

Yastığımla uykumu başbaşa bıraktım, sırf seninle yanlız kalabilmek için! Bu da yetmedi kendimide bir kenara bıraktım şimdi burda yanlız sen varsın!!!

Ölsen bile benden kurtulamazsın. Kefen olur bedenini sararım.Yağmur olur üzerine yağarım. Çiçek olur mezarında açarım. Ölsen bile benden kurtulamazsın

Eğer beni bu sokakta, bu mahallede, bu şehirde bulamazsan Sevgilim bilki ben, Gözlerinin daldığı yerdeyim...

senİ dÜŞÜnmeden aldiĞim soluklari saymiyorum nefesten, senİ İÇİne siĞdiramadiĞim damlalari saymiyorum gÖzyaŞindan, saymiyorum tebessÜmden sensİz kahkahalarimi!!

Birgün zaman kayar elinden tutamazsın. Sel gibi akan gözyaşlarını kurutamazsın. Öylesine sendeyim öylesine bendesinki unutmak istesekte artık unutamayız!!!

Güneşe bakarsam bile yüzüne asla, Ateşi tutarsam bile elini asla, Candan geçersem bile senden asla, Dünü unutsam bile seni asla asla asla...

O kadar güzelsinki yüzüne bakamıyorum Titriyor ellerim ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor saramıyorum Ölesiye bağlanmışım ki sensiz duramıyorum...

Önce düştüğümde kalkmayı öğrendim, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim sevilmeyi, sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayıda öğrendim herşeyi öğrendimde yalnız unutmayı öğrenemedim...

Fizik ile araştırdım, Kimya ile çözdüm, edebiyat ile söylüyorum :

senİ Çok sevİyorum..

Aşk gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan cok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir´ki nerede imkansız varsa orayı sever...

Aşk dudaklarından çıkan bir kelime değil, gözlerinden akan yaştır, maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölecek bir sevgili bulmaktır...

Bir Deniz düşün su suz ! Bir gece düşün uykusuz ! Bir bahar düşün çiçeksiz ! Bir Gönül düşün sevgisiz

Bir de beni düşün Sensiz !

Sana gülüm desem OLMAZ, solar gidersin. Bebeğim desem OLMAZ, ağlar gidersin. Meleğim desem OLMAZ, uçar gidersin.

Mutluluğun yücesi, duygunun en güzeli, hayatımın temeli, SENİ SEVMEKTİR !!

Geri