Askere Gitme Zamanı Geldi..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kanka15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Way Be Biri Daha Gidio Şırnak Karakol Fazla İç Açıcı Olmasda Kafanı Takma Abi Gelir Geçer Anlamazsın Benim Babam Bodrumda Komutan 8 Ayda 1 Görüyorum FazLa Zor Değilmiş (: Öle Dio

Hayırlı Teskereler kardeşım sırnak a mı qıdıorsun

Allah Kolaylık Versin Hayırlı Teskereler.

evet Rashead s kardeşim şırnağa gidiyorum Allaha emanet olun sagolun Arkadaşlar ... !!!

1 defa yazdım yine Yazıorum allah yardımcın olsun iç acıcı bır yer değiL ama Allah'ın izniyle qidip qelıceksın.

Hayırlı Teskereler..

Hayırlı Teskereler.

hayırlı teskereler kArdeşim inş bizde yapıcaz Vatani görevimizi sağ salim dön

Bencede Kilitlenmesin herkez iyi diLeklerini yazsın buraya

Hayırlı Teskereler inşallah sağ salim dönersin =)

HayrLı Tezkereler !

eyw kardeslerim bu arada monarch kardesim askerligin iyi yeri kötü yeri olmaz idip antalyada yapmakta sıranktada yapmak aynıdır.Nednemi vaan topragını gine koruyorsun görevini yapıyorsun atanın izninde yürüyorsun demek askere gitmek isterlerse beni terrorist kampına ajan göndersinler napsınlarsa yapsınlar yeterki vatanım sagolsun Vatanım Yaşasın.... Ugruna Kanlar DÖkülmüş Bu topraga Kan döKmemek Ayptır .... !!! Unutmayınız beni lütfen :) Unutmayinki ve EminOlunki ; Uzaklarda ELBET Sizi Koruyan Bir CAN Vardır... Rahat uyuyun diye gidiyoruz ve cnaımızı ortaya koyuyoruz hakkinizi helal edin arkadaslarim kardeslerim ....

hayırlı teskereler sağ salim git gel sonra bende gidicem :D

Geri