Aşk'ın Sözleri ..

Bazı anlar vardır ki hiç bitmesin istersin. Bazı günler vardır seneler sürsün istersin. Bazı kişiler vardır sevmesini istersin. Kimi düşler vardır gerçekleşmesini istersin. Yıldızlara bakıp onu düşlersin, keşke beni seviyor olsa dersin!

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun, yağmur yağdığında şemsiyeni açıyorsun. Rüzgârı sevdiğini söylüyorsun, rüzgâr estiğinde pencereni kapatıyorsun; korkuyorum çünkü beni sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün sen de beni ararsın.Bir hasret seni yakar, deli bir özlem sarar ağlarsın: Geri dönmek istersin, eski bir şarkı yakar birden, gözlerin dolar ağlarsın elimde değil unutmak seni, kaçsamda kovalar anılar beni boş hayallere sarılır gibi kolaymı unutmak biranda seni.

Bir uçurumdan yuvarlanıyorum.. tutunacak tek dalım sensin.. düşmekten değil seni kırmaktan korkuyorum..

Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın.Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için yaşayan birileri mutlaka vardır.

Nasıl etsem bir yolunu bulamıyorum, seni bir başkasından soramıyorum, ne yapsam içimden atamıyorum, aşkın hasretinde öldürür beni!..

Arzular başka şey hatıralar başka, Güneşi görmeyen şehirde söyle nasıl yaşanır? Düşünme, arzu et sade! Dokunsam kızarmısın? Sesin o kadar tatlı ki. bekliyorum. öyle bir havada gelki vazgeçmek mümkün olmasın..

Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

Vur hançeri kalbime kalbim kana bulansın, fazla inme derine çünkü orda sen varsın...

Bir gün sen de beni ararsın. Bir hasret seni yakar, deli bir özlem sarar ağlarsın: Geri dönmek istersin, eski bir şarkı yakar birden, gözlerin dolar ağlarsın elimde değil unutmak seni, kaçsamda kovalar anılar beni boş hayallere sarılır gibi kolaymı unutmak biranda seni.

Uzaklık küçük sevgileri öldürür, büyükleri ise yüceltir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp ateşi alevlendirdiği gibi...

Gelip geçicidir dediler, çocuksun unutursun dediler, boşuna üzme kendini kimleri seveceksin dediler ama yanıldılar. Benim ilk ve tek aşkım sendin ve öyle kalacaksın!

Kül olmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?

Yaşamın kaynağı sevgi ise eğer, sevgi bir tutku. Amaç birşeyleri paylaşmaksa, paylaşmak dostluk. dostluk hatırlamaksa eğer, hep aklımdasın!!!

Sen gözlerimde bir damla yaş olsaydın seni kaybetmemek için ömür boyu ağlamazdım!!!

İnsanlar kırmızı güllerin peşinde koşarken ayakları altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar...

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar.

Aşk gülü dikeniyle avuçlamaya benzer, ellerin kan içinde kalır ama, dikenlerin hesabını gülden soramazsın

Buzdan evimiz, şekerden sevgimiz, tuzdan hayallerimiz vardı. Bir gün ne oldu biliyor musun? Yağmur yağdı!

Bir delinin seni öpmesine izin ver ,ama bir öpücügün seni delirtmesine izin verme

Geri