Aşk'ın Sözleri ..

Aşk insanın hem dostu hem de düşmanıdır. İnsanı onun gibi yıkan, onun gibi sevindiren bir şey daha yoktur hayatta.

Dün de bugün de yarın da yüreğinde yüreğin kadar yanındayım, kendini yalnız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep ordayım.

Rüyalarını papatyalarla yatağını gül yaprakları ile süsledim üzerini sevgimle örtüp kâbuslarını ben aldım ki en tatlı rüyaları göresin!

Hayatta kimse için ağlamaya değmez, ağlamaya değenler zaten ağlatmaz, ağlarken başını dik tut ki göz yaşların seni ağlatan kadar alçalmasın...

Kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer kırılan kalbimi düzeltmekse gece doğan güneşe dokunmaya benzer, sen o suya yazı yazdın şimdi güneşin doğmasını bekle....

Bir gün gözlerin bir noktaya dalarsa bil ki o gün seni düşündüğüm gündür. Bir gece yarısı titreyerek uyanırsan bil ki o gün resmini öptüğüm gündür..

Senden güneşi istemedim, topla demedim yıldızları, gökkuşağından taç istemedim sadece "sev" dedim...

Umut yazıyorum bir kır çiçeğinin taç yaprağına. Nice soğuklara dayanıyordu bir sözünle kırılıverir diye korkuyorum.

Kıymetimi bilmen için gitmem mi gerek! Sevdiğini anla artık büyüdün bebek! Masal değil ki bu aşk, öğrenmen gerek! Gitmesi kolay olur zor olan sevmek...

Ne hasta bekler sabahı / Ne taze ölüyü mezar / Ne de şeytan bir günahı / Seni beklediğim kadar...

Gün bir gün sevdalanmış geceye. Gece de yakamoz düşürmüş denize. O günden bugüne geceyle gündüz ayrılmaz olmuş, ta ki güneş tutulup gölge düşürene dek sevdalarına.

Kendini yalnız hissettiğini düşündüğünde dün de bugün de yarın da yüreğin kadar yanındayım elini yüreğine koy ben hep oradayım.

Bir çember olsa, ortasında sen, sana eşit her noktada ben. Sen her dönüşte beni, ben bir bakışımda seni görsem. Sevinçler kırış, üzüntüler teğet olsa....

Bırak kendini akışına zamanın, insan yaşamak için derin nefes almalı. Haydi, duymadığım sözler fısılda bana, dudakların nemli, sesin sevdalı.

Mutluluk bankasının güzellikler şubesinin 2001 sayılı hesabınıza 365 günlük sevgi yatırılmıştır istediğiniz an kullanabilirsiniz...

Aşk! Kaçmaktan çok kovalamayı, görmekten çok özlemeyi, gitmekten çok beklemeyi, dokunmaktan çok düşlemeyi sever!!!.. Ve o kadar haince nerde imkansız onu sever..

Rüyaların en güzelini görürken Tanrının sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki en masum anında bile sana kimse zarar veremesin.

Küçük kelebeğin tül kanatlarının pırıltılı tozları parmak uçlarıma (bilgi yelpazesi.net) karıştı onlar oradan ne zaman uçarlar sen de yüreğimden o zaman?

Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, şimdi okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum sonsuza kadar bitmeyecek.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ben sana onuncu köyden sesleniyorum. Seni çok ama çok seviyorum....

Geri