Avira Premium Security Suite 3 Aylık Yasal Key ( Süresi Bittikce Güncellenecek)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan djmemo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

djmemo

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
djmemo
Avira Premium Security Suite Yasal Key

avira-premium-security-suite.jpg

Evet beyler gördüğüm kadarıyla Avira premium Security Suite kullanan arkadaşların key sıkıntısı çektiğini görmekteyim.Buraya
bir kaza bela olmassa inşallah 3 Aylık yasal key süresi bittikçe paylaşımı yapıcam

Buyurun 3 aylık key

Hotfile.com: Avira Premium Security Suite Key.rar

Hay Allah rağzı olsun dostum sonunda sağlam bi key buldum. Bu konu ile ilgili diğer tüm paylaşımlarda konuyu açan kaçmış linkler kırılmış yenilenmemiş vs. Ama burda linki tekrar tekrar yenilemişsin paylaşımın hakkını vermişsin işte gerçek teşekkürü hak eden adam sensin. Canı gönülden teşekkürler. Selametle....

Yorum için ben teşekkür ederim . Süresi doldukça burdan takip edebilirsin.

Kardeş olmuyor ya her iki türlü de denedim güncellersen sevinirim ocağın yedisinde bitiyor benim lisans

Kardeş olmuyor ya her iki türlü de denedim güncellersen sevinirim ocağın yedisinde bitiyor benim lisans

Track zaten Avira'nın sitesinde veriyor. Oraya üye olacaksın. Yazdığın mail adresine gönderiyorlar keyi.

Track zaten Avira'nın sitesinde veriyor. Oraya üye olacaksın. Yazdığın mail adresine gönderiyorlar keyi.

O kampanya sona erdi bildiğim kadarıyla ben bulamadım kampanya sayfasını istersen sende bi bak eğer bulursan linki paylaşırsın.

Kampanyanın bitimiyle ilgili bir habere rastlamadım devam ediyor diye biliyorum ben...

Evet kampanya devam ediyor. Görüldüğü üzere dün kendi adıma aldım

Siteye chrome ile girip sayfayı Türkçe diline çevirin

adszzuy.png

Avira pcne virus sokmaz ama PC taramada zayıf

Avira pcne virus sokmaz ama PC taramada zayıf

Önerebileceğin başka bir virüs programı var mı ve full sürümü?

Memo teşekkürler bu arada.Ben mozillada rusça çeviri sitelerinden bişey yapmaya çalıştım key indirdim ama olmamıştı bir kez daha denerim.

Geri