Avrupa gameower adlı programda x3 | Morgan'ın Counter Strike hakkındaki yorumLarı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vausome
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

vausome

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
vausome
x3 | Morgan Counter Strike hakıında iki soru soruLmuş ve bunLar

1-) Sizi iyi bir player yapan ve sizi turnuvalarda birinci yapan özelliğiniz nedir ?
2-) Neden diğer pLayerLere göre farklısınız ?

x3 | Morgan : güLmüş ben iyi pLayer değilim ve diğerlerinde farklı da değilim , ama eğer iyi bir player isem şunlara bağLıdır. Benimde öğrendiğim üstaddım bana oyunu şöyle öğretmiş:
0.3 sensivityle oynarsan ve iyi bir glock kullanırsan sen zaten iyi bir playersin ama ben kendimi çok iyi sanmıyorum......(çok mutevazılı davranmış:)

[aLıntıdır]

qerisi qelseydı yA :D qLock kullanınca player ıyımı oluoomus :D

:D sacma bı konu

saçmalığa bak :D 0.3 sensity qwe.

mouse oynatma yerı 10 metre kare heralde :D 0.3 weqweqwe

yorumLaır yapanLarın k1nq oLmadıqını bize gösteridqiniz çok teşekkür k1nq die geçindiqnizi anLadık xS saoLAsınn

nedio bu :D aksamdan kalma heralde
gercekten gereksiz konu :)

adamın oynayıs hali bile var akıllı tv girin gameower yazın çıkıyor alltta yazısı var adam öyle dio ben napabilirim

ugrasma bole seylerle tamam :) :D

aq gir bak beni dertlemes adam o kadar iyi oynuyo iyi playerim demiyo salaqa bak

O adam Gerçekden İyi Bir oyuncu ancak onu yenebilicek 1 ton oyuncu sayabilirim :)

o.3 snsle km oynaablr kı xD bn 1 le ble oynaamıom xD anca 2.5 :D

Bence ıyı bır konu bende 0.1 de oynarım

Bencede mantıkLı, glock `u qüzel kullanan bi player Zaten diger silahLarı cok rahat kullanabilir.. Ve Az Sens kullanırsan Her zaman avantajın olur uzak mesafede hS kacmaz bence ;)

Bencede mantıkLı, glock `u qüzel kullanan bi player Zaten diger silahLarı cok rahat kullanabilir.. Ve Az Sens kullanırsan Her zaman avantajın olur uzak mesafede hS kacmaz bence ;)
nie iso :D ben 10.10 ile onuomda kaçırıom mu hsleri :P qwe.

:D :D sen morganı bılmeden once bız snx leri izlioduk :)

Geri