BaLy0z.# < Yani Ru`jn > Anti sXe ;] v1.5 Frag & RC'. Ru`jn v2.rc Sadece qL..

Frag & Ru`jn v2.rc nasıL buLdunuz

• Güzel Ve başarıLarının devamını diLerim

Oy: 14 45.2%
  • Beğenmedim

Oy: 17 54.8%

• Kullanılan toplam oy
    31
özenti diyor EFENDİsiz onu anladık :D Hayvan style :D özenti :D dicek bişi yok sözün bittiği yerdeym . yani ne diyim :D aman siz açıklayın arkadan gelenler olay ortada .d

HAYVAN SryLe :D

Adam kinq :D

bunlar özenti Kardeş :D git biraz kndine özgü birşeyler buL ne bilim işte nasıl zekam gelişir Alfabeyi Ezberliyebilirmiyim vs vs anLadın sen ;}

özenti diyor EFENDİsiz onu anladık :D Hayvan style :D özenti :D dicek bişi yok sözün bittiği yerdeym . yani ne diyim :D aman siz açıklayın arkadan gelenler olay ortada .d

Ben onu Foruma yazdım Cs de kullanmıyorum iyi kastıgımı belirtmek için yazdım tmm sonra sana bir açıklama yapmak zorunda deılım aykut abımle abı kardes gıbıyız onun ıznı var sen ısıne bak :)

Nese Çok uzadı bu konu ql kardesım frag guzel paylasım için teşekkürler

:D ilk yorumuna koptum inanki beni güLdürdün Allah'ta Seni güLdürsün eyw :D

1 kaasına qore deıl kafasına qore az türkce ögren

2 : senın qibi özentililik yapmıyorum be ss li bir şekilde koyuyorum onunla hala orj olduguna inanmazsan AQ Testi yaptır bence

3 : Balyoz nicki yıllardır aykut abimindir buna kimse karşı çıkamaz
gereksiz post kasmayınız gl verin geçin polemiğe girmeyiniz :) aksi taktirde ceza alırsınız,iyi forumlar

teşekkürler.

21 yaşındaki bebeye abi diyecen bana artistlikmi yapacan ? :D 21 yaşındaki velede abi diyen kaç yaşında olur la bi söyle bakıyım hele :D

21 yaşındaki veled nasıl olıor acıklarmısın ?

​14 yaş hıhı evet haklısın sorunlu arkadaşım (:

1 kaasına qore deıl kafasına qore az türkce ögren

2 : senın qibi özentililik yapmıyorum be ss li bir şekilde koyuyorum onunla hala orj olduguna inanmazsan AQ Testi yaptır bence

3 : Balyoz nicki yıllardır aykut abimindir buna kimse karşı çıkamaz

Kusura bakma ama g leri q yapmak türkçe mi?

sağlam cfg teşekkürler.

​önemLi değiL kardeş Memmun kaLdıysan ne qüzeL (:

1. ben onun değiLmi dedim ? bak bakaLım varmı öyLe bir yazım ?

2. Madem Türkçe'den Bahsedeceğiz Türkçede [q] Harfi Yok Git Alfabemizi Öğren.!

3. YazdıkLarımı okursan eğer Nicki Cs' BaşLadıgımdan beri kullanıyorum. Başka Kim Kullanır Beni Hiç Alakadar Etmez. Bu Nicki Aldıgım kişide 17 Senelik Kardeşimin Ta Kendisidi o Söylemiştir. [Bak nokta koydum] uzatmassan sevinirim.

4. Ha Bide
http://www.netbilgini.net/cs-1-5/196772-ve-sira-heroe-turc-s-4syrinks-real-cfg-sinde.html

http://www.netbilgini.net/cs-1-5/198841-ve-sira-wanderer-s-qreen-i-day-d-cfg-si.html

http://www.netbilgini.net/cs-1-5/158070-evet-beyler-fondip-kjnq-h-nin-orj-cfg-si-yoqun-istek-uzerine.html

Bana Resim Gösterirmisin Özenti Ve Çakmacı Arkadaşım ? :)

Kardeşim boşver bunları,cfg almak için yıkama yağlama yapıyorlar :)

ben bu adamın cfglerını ındırmekten bıktım bu adamın cfg sını payLasanLar bıkmadı kac tane cfg var bunda

​2 tane cfg payLaştım daha La :D :D

paylaşım için Teşekkürler ağa Taha ağa Sende her konu da polemiğe giriyorsun Benim konuda gh dedin Ayıp değilmi..Herkeze çataşma bence

beğenmedim #

balyoz Ayk0 Dq ninmi fakesi La HarryPotter sen cs baslamadan once Balyoz csde frag kasıyodu sen git sıç bokunla oyna boyundan büyük işlere karışma balyoz cıktıktan en az 5 sene sonra ayko dq cıktı . Sen yemeynce gercekleri deiştirmek istiyosun ama yok gercekler acıdır HarryPotter :D Hade qq bebemm sen git pubda oyna bot :D

Geri